142. Jävla Hals

Strepsil hjälper inte och té gör det bara värre. Isglass hjälper däremot men tar minst ½ timme att äta upp vilket gör att at the momento så har jag inte tid med det. Så nu kan jag knappt andas (kan lika bra lägga mig ner och dö) och halsen har jag ont i. Feber kommer och går, huvudvärk kommer och går det också.

Vi får se nu hörrni om jag har någon röst imorgon alls.

141. Döden

Det börjar bli riktig dåligt när jag inte äns får luft när jag hostar. Slö mama är vad jag är idag och jag vill inte riktig heller vara social även om det faktiskt skulle sitta bra med kramkalas med vännerna. Och inte känns det ju bättre när jag har smittat ungen heller!

Äh hörrni, vi hörs när jag känner mig som en människa.

140. Finurlig

What a funny fiancé jag har!139. Better luck

Så nu när väggordstävlingen är avslutad kan ni förbereda er på en ny tävling! Men nu tänker jag låta er vara med i en liten hörn och bestämma lite. Och denna tävling kommer att innehålla någonting som alla kommer att ha nytta av, hoppas jag iallafall :)

Men å andra sidan så är det lite svårt att veta vilka som läser min blogg, men hur gamla/unga är ni? Och var är ni i livet? Gifta, förlovade, i förhållande, mamma, pappa, singel?

Hörrni nu fick ni 2 frågor att svara på och jag hoppas verkligen att ni gör det för det blir lättare för mig att välja vilken produkt vinnaren ska vinna :)

138. Väggords tävlingen

Jag ber om ursäkt för att det tidsinställda inlägget som aldrig kom upp, vinnaren av väggords tävlingen är:


*Trumvirvel*
Adrians Morsa
Grattis Annika, skicka din adress och färgen du vill ha till
yassiesmamma@hotmail.com
så fort som möjligt :)

137. Dead and Alive

Rubriken säger allt. Jag känner mig död men ändå lever jag. Huvudvärk har jag haft hela dagen, ont i halsen, trött and so on. Jag borde lära mig att sluta stressa för nu får jag alla jäklar sjukdomar på en och samma gång. Jag borde ju låsa in mig någonstans för att inte smitta ner någon..

Min lärare kom på besök till min praktikplats idag och med bestämd röst tvingade hon mig att verkligen ha sportlov och fokusera mig på att ha sportlov och inte på skolarbeten, jag borde ju lyssna på henne men det går inte helt in. Tidsbrist vet ni, jag dör lite varje gång jag tänker på skolarbeten, bilskolan och familjestunder. Jag vill hinna med allting och vara 100% närvarande då det är dags för något av de sakerna jag nämnde just!

Imorgon hoppas jag på en bättre dag, vinnaren för väggord-tävlingen ska jag också avslöja. Talk to you later!

136. Sorry!

Sorry Guys men jag tar en ledig bloggdag idag, detta inlägg räknas inte dock! Jag är trött och pillar en aning för mycket på My Iphonie, nya appar ska ju laddas ner och om det inte har märkts förut att jag var mamma så gör det nu. Yasmine ska få leka lite när hon vaknat från powernappen :)

135. Praktikant and so on.

Jag glömde visst att berätta att jag inte tog LiA-platsen hos Kids & Mothers i Vasa eftersom jag och finska inte går så bra ihop och 80% av deras kunder pratar finska, istället är jag på en syateljé i J:stad.

Och min Iphone är från någon butik i Vasa. Jag har nämligen hjärnsläpp att the momento och kommer inte på affärens namn. Men nuförtiden säljer dem Iphone lite överallt i Vasa (telefon affärer). Men om du minns vilken affär som sålde Iphone först i Vasa så var det där jag köpte min :) - Jag fick tillbaka den idag. Inte för att den har gått sönder och åkt iväg på reparation utan för att my phonie är jailbreakad och behövde en nyare version.

Hur jag får råd med få en egen bil? Jag har inte råd med en egen bil. Pappa och Mamma skulle såklart vilja köpa en egen bil åt mig eftersom Syrran fick en. Men ni vet, pengarna räcker inte till. Och varför ska jag få en ny bil när jag kan ta över Syrrans bil som duger helt jäkla bra. Så där va' de, jag kommer att dela bil med syrran men i slutändan är det väl jag som använder den mest.

Om jag har missat någon fråga så ställ dem gärna igen, jag är tankspridd och min hjärna ha tagit natten. Anledningen varför jag är uppe ännu är för att jag fick nyss reda på att Grannen har blivit sjuk och jag är illa tvungen att ta bussen imorgon. Hoppas förstås på att Grannen blir frisk snart, magafari är inte så roligt att ha! Nåja, jag ska fortsätta och låtsas som om jag är smart nog att fatta allt som min morbror (dataingejören) sa att jag skulle göra. Night och imorgon har jag mer tid åt er och min lilla familj! Can't wait.

134. A Little Bit Busy

Jag vet att jag har fått lite frågor på några inlägg, jag har accepterat dem och tänker nog svara på frågorna men har inte haft tid. Jag fösöker att balansera mellan att vara studerande, ta körkortet, vara mamma/- dotter och fästmö, allt det där. Lite tidskrävande med skolan och bilskolan, I can tell you!

Nå at the momento väntar jag på Grannen, jag känner mig en aning handikappad utan telefon. Det har jag varit ett tag nu. Lite ledsen är jag över dagens långa dag som slutar först lite före 8 ikväll. Mest ledsen är jag väl för att jag inte hinner leka med dottern då det finns så mycket måsten och tiden räcker knappt till!

Imorgon är en ny dag. Lite surt att säga så när det är början på en ny dag redan idag. Jag har annars eller jag börjar min praktik idag. Hela jag hoppas att jag kommer att trivas där, annars dör jag. Orolig är jag dock, för vad vet jag inte. Men fy farao, vad rädd jag är att få tillbaka sjuk mage 24/7 och så hoppas jag att dottern inte har ögoninflam..

Näe, nu ska jag försöka lätta på oron och göra någonting annat, talk to you later!
God morgon på er så där annars också :)

133.

Truth is you took me for granted and I really had it!
-
Now don't come around
with promises that don't exist -
Cuz heard it all before and your sorry's
Aint fixin this, held on for so long
cuz I didn't wanna let you go-
Thinking you really cared
and that time would let it show-
And now its obvious-
even with your best-
this ain't gonna work no more-

132. Smile, like you mean it!

Gårdagen kommer jag att leva på länge. Kvällen började hos Sassas, vi kom oss iväg mot Kimo först ½8 tiden då bästaste Tommy kom efter oss! Vi sjöng hela vägen och pratade mycket om bilkörning.

Väl framme blev det lite kramkalas, fyllekillar och vänner man inte hade sett på en bra stund. Tommy var min date för kvällen eftersom Tobbe var ut på sitt. Någon timme senare på kvällen var det bara jag och Tommy (tror jag) som var nykter men vi hade ändå väldigt roligt. Jag började förstås sakna Yasmine, det gör jag alltid (!!) då vi satt och tittade på "Life as we know it" - Sorlig men mycket bra film.

Vi styrde kosan hemåt först ½1 på natten, jag och Tommy pratade om bilkörning (of course) hela vägen hem och sedan blev det kramkalas igen när vi väl var framme i Kaitsor. Gotta love kramkalas

Jag skriver förstås en förkortad version av kvällen för att ni inte ska bli så uttråkad, en händelserik kväll m.a.o var det igår och tacka vet jag S och pojkarna! Just nu känns det som om jag hade druckit igår, beror mest på att jag och S stannade upp så sent igår och pratade, mera såna här kvällar, tack.

Nu kan jag verkligen gå runt med ett leénde en bra stund efter gårdagens kväll :)

131. Qtime with my girl and boys

Nu har kvinnan i huset (Tobbe) åkt iväg med sin man (Backlund). Backlund har kläder och sin dator lite här och där, jag börjar snart tro att han också är en av mina barn. Jag har nämligen inte bara 1, utan 2. Och så är jag ju förstås mamma i vår gäng också. Så, jag har många barn att se efter och uppfostra.

Yasmine ska på sköitto ikväll så där spontant och jag ska ut med några andra vänner, jag håller mig hårt till att ha vit månad men det kommer definitivt inte att stoppa mig från att inte skratta så mycket så att jag får en six-pack! Gotta love my girl and boys.

Om jag är sur, arg, ledsen just nu vet jag inte. Jag kan nämligen inte bestämma mig vilket humör jag är på. Jag kommer att sakna dottern, det vet jag. Men bra att vi får lite tid från varandra också även om vi skulle ha haft Qtime men det hinner vi ha jag och hon.

Det är mycket på gång just nu, sjukdomar, skola, bilskola etc etc men visst ska det hinnas njutas av tiden tillsammans också. Snart fyller jag 18 år och förhoppningsvis har det lugnat ner sig en hel del så då ska det mysas jag och dottern oftare. Sommaren ser jag speciellt framemot, hon och jag och våra kompisar leka i gräsmattan och äta jordgubbar, gotta love my life!

Jag väljer att inte se det dåliga i allting utan fokuserar mig på bra saker, idag blev jag glad över att träffa Tobbes lillasyster A, henne har jag inte sett på god knows how long, henne har jag saknat! Hörrni, det blev en flum inlägg men visst är det så att det är de små sakerna som gör livet så jäkla go'!

Förra året var mitt värsta år ever, jag kunde inte njuta till 100% av dotterns babyår och det gör sjukt ont i hjärtat att veta att jag inte kan gå tillbaka och ändra på saker och ting. Jag fick stå ut med skitprat, skit människor, skit allting, listan kan bli lång men jag är glad att dessa människor har visat sitt riktiga jag. Lärorikt år kan jag säga er. Jag är glad över att ha mått så dåligt men ändå tagit mig upp igen och det kan jag bara tacka dottern och ni - ni vet vem ni är ♥

Lite kliché att säga att utan er så skulle jag inte finnas men så är det. Jag skulle ha gått under och valt en annan väg om ni inte hade funnits. Men så finns det också andra saker som man inte kan glömma bort, saknaden av någon. Jag kan skriva och berätta för er massor, öppna mig och låta er ta en stor del i mitt liv. Vill ni det då? Utan att ha fördomar och tro er veta allting?! Näe, det tror jag inte. Ni om någon älskar att ha fördomar. Men jag är glad att jag har en del läsare som troget följer min blogg, det är roligt.

Mindre rolig med kakka kommentarer från mongoflåjd anonymer, men sånt skit får JAG ta eftersom jag har valt att blogga. Det gör faktiskt ingenting, även om orden anonymer skriver åt mig tar så hårt. Jag lägger handen på hjärtat och tackar för att ni gör mig starkare men snälla ni sluta vara så fördomsfulla och elak. Vad är ni för  människor som bara inte kan låta bli att skriva kakka åt någon?

Jag kan inte sluta skriva känns det som, jag har så mycket jag vill berätta och inte orkar jag dra upp och läsa igenom texten heller för att se att jag inte har skrivit fel eller att ni inte ska missuppfatta mig. Men det hoppas jag att ni inte gör..

Ni undrar också säkert hur det går för mig och Tobbe, jag kan säga er att det är inte en dans på rosor för oss just nu, mina minipiller ska jag sluta med. Inte för att bli gravid, nejnej utan för att byta till någonting annat. Jag får grymma humörsvängningar av mina minipiller och det suger. Nå, jag och Tobbe är just nu uppe på en hög klippa, vi bråkar oftare och det är väl för att jag och minipillerna inte kommer överens och jag stör mig på precis allting. Tur för dottern som slipper lindrigt undan!

Nu ska jag avsluta och försöka fixa mitt hår och ansikte. Jag har nämligen en bad hair day och bad face day och sånt ni vet, tjej grejer.
Adios fellas, ha en bra Lördag så hör vi sen!

130. Cocoo

Must Have From Cocoo.se


Slingrande Löv Ring 165 sek - 18.15€


Sportinspirerad klocka 345 sek - 37.95€


129. Mad Mommy

Som vi alla vet att om Mamma i huset är på dåligt humör så betyder det not good, not good at all! Jag kan välja att skrika eller vara tyst och idag väljer jag att hålla käften. Dels för att dottern sover så sött och dels för att musiken får mig att må en liten gnutta bättre.

Morgondagens planer är väl att sitta hemma och vara med ungen medan pappa är ute och dricker sig redlöst full. Jag ska passa på att städa och förhoppningsvis få några skolarbeten gjort men knappast det sistnämnda. Jag och Yasmine får njuta av Qtime med varandra ♥


128. So true!


127. Trött bebis?

Dottern är trött, tror jag? Hon gnuggar sina ögon och håller händerna för ansiktet som man brukar göra när man är dödstrött. Men hon kikar upp nu som då och ler så underbart. Sneaky Baby!

Själv har jag huvudvärk och hungrig! Men snart får jag mitt efterlängtade H&M paket, jag har tråkigt nog på känn att det finns en del som kommer att skickas tillbaka..

Hursomhelst, nu ska jag kramas lite med dottern som verkar ha lite pipi mage.

126. Barnfamilj

För småbarns och för barnfamiljer eller helt enkelt för en familj utan barn.

Nu har jag att rekommendera en verkligen bra blogg/matsida som innehåller massor med smaskiga matrecept, veckomeny and so on. Att ha en sida full med tips på rätter gör allting så mycket lättare och det är sällan man "måste" äta samma rätt all over again.


Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se har så mycket att erbjuda! :)

125. Remind You

Jag vill påminna er om "Väggord tävlingen" som avslutas den 20 februari 21:00!


124. Bästaste J!


Darling fick äran att gå och lägga dottern, för jag var envis med att få prata med min bästis! Och if mama's no happy, then no one's happy så är det bara. Nå hursomhelst kan jag inte låta bli att skjuta upp i taket av iver, jag fyller snart 18 år och förhoppningsvis får jag körkortet och då får jag träffa bästaste Janina & hennes lilla familj när och var som helst, FAB!

Tillägger gärna att Janina är som en stjärna, ser inte så ofta men finns alltid där, thanks for being my very best friend! ♥


Mini Me & Mini Janina


123. B-day

Jag mår inte så bra men har beslutat mig för att trotsa kroppens vilja och åka till skolan! Pappa kom nyss efter dottern så nu ska jag börja göra mig klar för skolan.

Idag fyller också en av mina bästisar så Grattis på 18års dagen, bästaste Tommy! ♥
Ps. Hoppas du klarar skrivningen så att du fort som attan får köra upp och klara hela skiten och ha körkort så att du kan komma in nåndag på kaffe och hela faderullen :) Ds.


122. Baby Talk

Ni som har erfarenhet av små barn som har sjuk mage på nätterna och deras sömn störs av det, vad brukar boven bakom det vara?

121. Let's go

Brillorna på nu hörrni så går vi ut och njuter av solen! Who's with me?

120. Älskade Sol

Solen skiner så förbannat vackert där ute, det som skulle bli pricket över i:et är sommaren. Have a Nice day!


119. Top Model

Dottern sitter och försöker lägga på skon på ena foten, emellanåt kikar hon lite på Top Model och skrattar då de gör bort sig. Klappar på händerna och skrattar så ljuvligt då det blir catfight, gotta love my daugther!

Annars då, mitt huvud dunkar som värsta fjortisdunk. Illamående kan nog inte bli dåligare än detta. Men jag har ändå försökt att göra lite nytta här på hemmafronten. Såsom diska 2/4 av disken, lagt igång en tvättmaskin och läst en bok med dottern. Jag har återigen 3h teori idag, vilket jag inte vet om jag ska skippa eller om jag ska trotsa illamåendet och åka ändå..

What's for dinner today har jag inte orkat tänka på. H&M paketet skulle jag måste åka efter och Emmi skulle jag måste få tag på. Så Emmi om du läser detta så kan du ju höra av dig med dina arbetstider and that! :)


Poolen at our house - Thailand 2010


118. Alla ♥ Dag


117. To my Darling


116. Tomorrow

Som ni alla vet så är det Alla ♥ Hjärtans dag imorgon, Vändag kan man också använda. Jag har inte inplanerat någonting speciellt med någon av mina tjejer men hoppas förstås på att de alla ska få en riktig bra hjärtedag!

Här hemma är det inte riktigt något stort på gång heller även om jag skulle vilja få en stor blombukett, frukost serverad på sängen och hela faderullan. Nej, jag ska upp en omänsklig tid för att vara en duktig studerande och åka till skolan och komma hem då det snart börjar bli läggdags, typ.

Fy farao. Årets (vill vara) romantiska dagen ska ägnas till skolarbete och jobb. Sucky, men that's life. Nå, middagen kommer Darling att ta hand om, jag har sagt klart och tydligt att jag godtar inte Ärtsoppa imorgon. Vad han och dottern kommer att hitta på är en annan historia.

Jag har tagit Efterrätten på mig. Vad jag ska baka är en annan femma. Kärleksmums skulle ju passa, men min erfarenhet av att glasyren alltid blir för lite och jag i sista minuten måste göra en till sats av det är inte alls roligt. Köket får sig en smutsig bomb. Men å andra sidan är kärleksmums så yummie in my tummie!115.

Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged
I'm sorry babe, but I'm passing up, now look this way

Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!
- Ibland så kan man inte få fram det man vill
och det är då musiken kommer in.


114. Princess

Jag har aldrig sett 2:an av En prinsessas dagbok, idag tänker jag göra det. Häng med ni också, på Sveriges 5:an! Och ni som bor i Finland tänk en timme framåt :)

 


113. Y and the Pig


Här var Yasmine väldigt ivrig att få visa pappa då hon red på sin mini gris. Djurplågeri, we know.

 


Nöjd_Tjej_09

 


Och här försökte grisen rymma iväg,

 


Men stackarn hann inte så Yasmine vände honom upp och ner för att faktiskt vara på den säkrare sidan, så att han inte kan springa iväg. Btw, ungen skaffade en tatuering på foten igår. Crazy Shit.. Eller så är det bara jag som hade en aning tråkig för en stund sedan.

 


Sneel Hest får mat


112. Slapp Söndag


Gotta love enkla outfit!


111. Spontan

Idag har vi haft kaffegäster all day long. Vi promenerade ner till St1 och delade en pizza, helt spontant. Traskade sedan vidare iväg till Abc och köpte lösgodis, väldigt spontant. Okej, jag ville ha lösgodis.

Hmm.. Kanske jag inte gjorde SÅ mycket spontana (kan man faktiskt säga så) saker idag?! Nå, jag gjorde allt annat än vad jag brukar göra. Det är ju iallafall någonting nytt. Yasmine bara njöt av all uppmärksamhet och att springa lös där det finns så många olika nya saker är ju en av de bästa sakerna hon vet.

Nu ska jag göra miner framför webcameran, väldigt underhållande så här sent på kvällskvisten :)


Puss på er! Eller så är det bara en fjortis pose. Whatever you prefer.

 

Ps. Detta inlägg skulle ha publicerat igår Ds.


110. Påsar


Ser ni mina vackra påsar under ögonen? Så kan det gå när ungen bestämmer sig för att strejka och inte sova natten lång. Thumbs down!
MAMA NEEDS TO SLEEP FOR 3 DAYS
... Eller kanske mera ...


109. What I think

Saker jag tycker är så underskattad:
WC:n - Det är ju där man kommer på massor med saker och verkligen använder hela hjärnan. Eller är det bara jag?
Playdate/Date - Allt man får utav det är ju bara bra. Men det blir ju inte av så ofta som man vill. Vilket får mig att tänka på att jag ska boka in massor med playdate och date!!!!
Skor - vad vore livet utan skor?


Saker jag tycker är så överskattad:

Extensions - iallafall här omkring, vill man ha långt löshår kan man väl betala mer för bättre kvalité och lägga dit dem så att det verkligen ser naturlig ut. Not so nice då det börjar se ut som (röv)hästhåret.
Facebook - Vad fan gör man där egentligen? Spelar Fashion World? Håller koll på alla?

108. Textarna.se

Nu fick jag äran att dra igång en tävling hos textarna.se. Denna gång kan ni vinna väggorden som är på bilden nedanför.

Tävlingsregler: Klicka er in hos textarna.se och skriv sedan vilken färg du vill ha.
För en extra lott ska du skriva i din blogg t.ex "Jag deltar hos Hanna om Live Laugh Love väggordet från textarna.se"


Tävlingen avslutas den 20 februari klockan 21.00!

AVSLUTAD!
Vinnaren: Adrians morsa


107. Sleepy

Idag orkar jag inte med 3h's teori. Jag. Vill. Sova!
Blä och Fy, detta är 3dje gången jag skriver detta inlägg, allting bara tas bort hela tiden. Jag är så trött just nu att allt jag vill och tänker på är att sova. Så ja, jag längtar tills jag får gå och lägga mig. Håller alla mina fingrar och tår att ungen sover hela natten inatt (!!) Som tur är det Fredag imorgon, skönt.

Maten är klar, potatismos med dillsmak och ugnskorv blir det idag. Darling kommer när han kommer, förhoppningsvis slöar han inte så att jag inte kommer försent till skjutsen som tar mig ca 20km bort för att sitta och höra om bilar och dess funktion etc. Jag får klappa mig själv på axeln efter om jag inte har somnat under den tiden. Yadajadayada...

Nå nu ska jag försöka få tag på mamma, talk to you later.

106. Birthday Wish

Så här på morgonkvisten vill jag önska alla en riktig bra dag. Själv håller jag tummarna att jag kan hålla mig vaken genom hela dagen. Eftersom Yasmine bestämde sig för att skrika non stop förra natten. Jag vill även önska my favourite girl Josefine aka Joffi -
Happy Birthday


Hoppas du får en fin dag, vännen!


105. Night Ya'll

Ja, nu har mina älsklingar sovit i sisådär 1h redan. Så jag själv ska börja stänga datorn och krypa ner under täcket jag med. Imorgon är det skolan, again. MEN! Det är ingen vanlig dag imorgon, favvo joffi fyller nämligen hela 17 år. Då får hon nog allt smaka på seventeen ain't so sweet, fniss.

Nå, magen kniper så det är väl bäst att jag tar tummen ur och går bort från datorn!
Talk to YOU tomorrow, förhoppningsvis ♥

104. Avundsjuk

Nu som då klickar jag mig in på Fokis sida. Tjejen har flyttat till Thailand, hon ska bo där. Fattar ni hur avundsjuk jag är på en skala 1-10? Inte nog med det, se bilden nere. DÄR finns hennes och hennes pojkväns lägenhet, mama mia.


Bilden är förstås tagen från Fokis blogg

 

Som tur är har vi våra drömmar också! Det är bra med drömmar, tycker jag. Kanske inte att flytta till Thailand (ännu) men någon annanstans, Thailand får vänta tills vi är ca 50+ ;)


103. Aj! Mobile update

Här har det varit tyst hela dagen. Jag har lekt med dottern hela kvällen och haft lite Qtime med hjärtat! Försöker att njuta av dessa dagar nu när vi har pappa hemma, jag har ju börjat bli så busy nästan varje eftermiddag/kväll. Men idag var jag ledig, morgondagen är det dags för bilskola igen. Troligtvis fredags eftermiddag likaså, lite spännande är det faktiskt. Y vaknade efter 1 och en halv tinnes sömn så nu ligger jag och bloggar via telefonen. Och nu kan ni som inte vill höra barnsnack sluta läsa. Jag undrar nämligen om någon av er mammor har/har haft en unge som hela tiden ska ha handen innanför tröjan och varje gång ungen ska sova så ska handen kniipa och ha sig på era bröst? Väldigt tacksam om ni vill dela med er, jag känner mig som världen ensammast (går det äns att säga så) mamma vars bröst blir torterad :(

102. Freaky Early Morning.

Nu har mina hjärtan åkt iväg till jobbet och dagis, själv sitter jag och väntar på grannen min! Så ni kan ju tänka er hur jävla tyst det är här hemma at the momento.

Nåja jag ser framemot att åka till skolan och träffa mina favorittjejer! ♥


Peace Out!


101. 8%

Nu har jag skrivit exakt 100 inlägg. Denna blir såklart 101 men för att inte förstöra det roliga så tänker jag bjuda er på 8% rabatt hos MittNamnHalsband :)

Klicka er in här » MittNamnHalsband och välja ut vad ni vill ha och skriv sedan rabattkoden i kupongkodsrutan. Rabattkoden är: OH8
Easy Peasy så får ni 8% rabatt.


100. Teori

På dessa två dagar jag har fått 6 timmar med teori avklarad. Det kom på tal om att JAG skulle börja övningsköra på FREDAG! Om det blir så hoppas jag att alla sitter hemma, för ert eget bästa.

Yasmine har inte längre lös mage så imorgon ska vi tillbaka till dagis och skolan. Men hon är ju inte frisk frisk. Inte heller sjuk sjuk. Så det ska väl nog gå bra att återgå till vardagen imorgon. Efter skolan får jag ta en snabbvisit till butiken för att handla middag och efterrätt! :) Yummie in my tummie!

Så där annars, jag har hunnit måla mina naglar svart så här på kvällskvisten. Dottern fick också testa, såklart i en ljus rosa färg och på 3 av sina fingrar.

... Detta inlägg skulle jag ha publicerat för ett par timmar sedan men såklart har dottern lärt sig var man kan stänga av mammas dator. Förut la hon ner hela skärmen men nu vet hon exakt var hon ska trycka. Så det är ju inte så att jag inte tänker på er och att jag inte vill blogga utan det är mer vad dottern vill.

En riktig mamis har hon varit! Men inte så konstig det heller eftersom jag är med henne 24/7 och så är jag mycket roligare ;) skämtåsido.. Eller så är jag faktiskt bara mycket mer roligare än pappa.. Och för att försöka få denna långa inlägg lite mer roligare att läsa bjussar jag en bild på Yasmine!


Yasmine taking ego pics part 2
99. Tisdag

Senaste nytt: Igår lärde Yasmine att säga tyst. Så nu kan hon det ordet, men att själv vara tyst är enligt henne det mest onödigaste och tråkigaste saken man kan vara ever! Så vi har officiellt en stucken gris till dotter mellan 18 och 21 på kvällarna. Det är då vi är som mest trött som hon förvandlas till värsta svinet.

Nå, jag ska strax börja på med maten. 16:00 ska jag börja traska iväg till st1 och vänta på att bilskolläraren kommer efter mig och några andra killar! Och så blir det dags för 3h teori. Pjuh! Men som tur är går dessa timmar fort undan och by sportlovet börja vi övningsköra istället för att sitta på teori.

Jag fick också reda på att Darlings bäste vän kommer att komma hit ikväll, så de två kommer att få sitta barnvakt åt Yassie liten. Jag får påminna dottern att vara extremt omöjlig bara för rolighetens skull :) Nå, Backlund om du läser  detta får du gärna städa upp alla leksaker före jag kommer hem, tack på förhand!

Och eftersom jag inte hittar någon bild att ladda upp så stal jag en bild av M från facebook! Bästaste L och T ♥ ... Och jag förstås ;)


98. Bilskola

Idag började jag bilskolan. Tre timmar teori, som till min förvåning gick väldigt snabbt. 3 till imorgon då! Ungen ska jag ta under armen och gå till BVC för att se vad som är fel. Antagligen ingenting. Bara att det blev en aning värre när ingen dagistant märkte att hon hade feber and so on förra Fredagen. Men nå det återstår att se. Jag däremot har sjuk hals och trött så in i skogen. Blogg.se ska göras om lite vid midnatt så imorgon får vi se vad aom har hänt.. Jag ska även hinna denna vecka med att sy klart mina byxor och fira det med en egen domän förhoppningsvis! Nu orkar jag inte längre hålla upp mina ögon så gonatt kära ni!

97. Räkpaj it is!

Jag trodde att det skulle bli en stressig dag idag, men tydligen inte. Så jag och Dottern har hunnit traska iväg till butiken, ätit lunch, lekt och medan Yasmine tog en powernap slog jag på stort och tittade på senaste avsnittet av Greys Anatomy. Just nu har vi räkpajen i ugnen, och där ska den vara i 10 minuter till. Gubben slutar först 15:30 så det är inte så värst bra tajming ändå.

Klockan 17 ska jag på min första bilskolas teori (om det äns går att säga så?) lite spännande men teori i 3h är nog ingenting att tjoa över. Nåja, Darling och Yasmine kommer att få lite pappa-dotter tid så det är ju positivt. Och när jag kommer hem ska ungen direkt i säng och förhoppningsvis slutar snoret hänga på dottern var femte sekund och lösmage är ett blott minne.

96. Yesterday

Vi har haft en stressig vecka som börjar nå sitt slut, tack gode gud! Darling kommer vi att få hemma med oss i 1 månad. Yasmine har som sagt börjat på riktiga dagis, så just nu är hon lite sjuk. Men det visste jag redan att hon skulle bli. Jag har inget nytt att komma med, så jag bjussar på några bilder från gårkvällen.

 

 

 
95. Sucky!

Long time no speak! Jag har haft fullt upp, modevisningen att öva till etc etc. Och igår lämnade jag kvar i J:stad och spenderade natten hos bästaste S tillsammans med Cindy, Jennifer, Micho & Sassa herself. Jag skrattade för fullt men saknade ändå dottern så mycket så att det gjorde ont.

07:30 kom jag in till klassrummet, 10 minuter efter traskade jag och Josefine iväg till kosmetolog avd. där blev vi sminkade sedan var det bara att tacka och gå tillbaka till klassen för att fixa håret and so on. Jag har hunnit sakna Yasmine xantal gånger, suttit och skrattat med klasskompisarna, varit i Beklädnadsbutiken, gått 2 gånger på catwalk eller rättare sagt 4. Skrattat lite mer, blivit sur som en citron och saknat Yasmine så mycket så att jag trodde for real att jag skulle dö, jobbigt blev det då man såg andras bebisar.

Amandas systers dotter fick jag också träffa, hon borde vara nästan lika gammal som Yasmine. Söt som socker är hon! Nästa år blir det nog att ta ungen under armen och ta med henne!

Nu ska jag slösurfa en stund och hitta kläder till ikväll. See you tomorrow!

94. Oj jiisses

Ja, vad har jag lärt mig idag?! - Lämna aldrig upp dörrn till wc:n och ha alltid ena öga på vad ungen gör. Or else, this may happen:


93. For us from H&M

 

Det kan ju förstås finnas plagg som är önsketänkande, plagg jag inte vet om den är snygg eller ful, plagg som jag redan har klickat hem. Just nu har H&M inte så där jätte mycket att bjuda på...


92. Converse

Yasmine ska absolut få ett par Converse till sommaren. Det enda problemet är att jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska köpa åt henne. Eller så kör jag på stort och köper ett par läder Converse?!

Själv har jag ett par vita at the momento!

91. Coolingen Herself
90. End of This Day

Tisdag, almost slut. Jag hatar denna vecka. Jag saknar mina vänner som jag inte har träffat på en halv evighet och jag saknar gubben min som jag hamnade i bråk med idag och jag saknar mamma och pappa även om jag var där idag. Mina syskon saknar jag också, Mommo och moffa min också. Jag saknar mina nära och kära.

Tacka vet jag dottern, hon är hälften mig och hälften Darling så lite av honom har jag här och det får jag nöja mig med. Och så träffar jag mina favorittjejer imorgon.

Helst av allt vill jag ha helg även om vi har skoldag på Lördag och måste stiga upp omänsklig tid och vara i skolan 07! Vi firar dessutom asiatiska nyåret ihelgen- rättare sagt den 3dje februari om jag inte har fel. Men sparar såklart firandet till helgen och så ska vi hinna på Darlings lillasysters kalas också.

Sådär mittiallt har jag en fullspäckad helg!


89. Jeij

Gossip Girl avsnitt 13 har kommit ut, weej! Och inte nog med det senaste avsnittet av 90210 har också kommit ut. Nu har jag någonting att göra före jag tar natten :)

And Yes Micho, jag lägger de 2 senaste avsnitten av GG åt dig tills imorgon.

88. Mommy's

At the momento är jag och Yassie liten hemma hos mammas. Yasmine har varit här sedan 15:30 då mamma hämtade henne och kom hem från skolan för ca 1h sedan. Snart ska vi börja traska iväg hemåt, lite kläder ska vi tvätta även om vår tvättmaskin har världens oljud.

Nu är ungen en aning högljudd och omöjlig så bäst att jag avslutar inlägget här och underhåller henne en stund före vi traskar iväg hemåt! Later guys.

87. Me and My GirlsRSS 2.0