188. Soon will be Friday

Jee va skönt, imorgon är det Fredag, vilket betyder helg och det ni betyder också att Tobbe kommer hem. Skönt att veta att jag kommer att fara "hem" redan 11:35, i och med att jag ska iväg och ta passfoto. Lite Fredagsmys ska vi nog allt hinna ha, dottern ska och övernatta till farmors från Lördag-Söndag och då ska vi passa på att ha lite Qtime jag och Tobbe ♥ awesomness (!!)

Men så lyxigt kommer vi nog inte att ha eftersom städning och tvättning står också på schemat men det är vardagliga saker så inte något att va' ledsen över.



Som ni ser så har vi varit i duschen och svalkade av oss lite, skulle jag ju vilja säga men icke! Vi värmde oss istället och lite tidsfördriv, fniss. Nu ska vi titta på ett avsnitt teen mom 2 och ett avsnitt Greys anatomy, sedan väntar sängen, zZZzz..




Lilla hjärtat sitter och pratar med Pappa (enligt henne), så jag ska nog allt ta och ringa honom så att hon faktiskt riktigt på riktigt får prata med pappa sin, för nu när hon låtsas så verkar han va' riktigt rolig för oj så ljugligt hon skrattar och mycket verkar både han och hon ha på hjärtat :) - underbara unge!

 

 


187. Snabb visit

Bästaste Tommy kom hit och lekte med oss en stund, kul var det att han kom! Yasmine är väl lite småkär i Tommy, lite kul det där när hon fnittrar och skrattar så ljuvligt åt allt han gör och allt han inte gör. Älskade unge!

Annars så snicksnackade vi lite om kommande event och annat. När vännerna är borta på veckorna och man ses sällan så är det så himla roligt att ha hit en kompis, honom ska jag allt tvinga hit oftare nu när han är hemma i ca 3 veckor till pga praktik :)

186. Vi i ett nötskal





185. Härliga sol!

Oj vilken skön kort prommis vi har varit på och behövligt, mmmhm! Ugnen håller på att värmas upp så mat ska det fixas här. Jag har nämligen glömt bort att äta idag så lite dåligt mår jag at the momento, dottern är bara nöjd då hon äntligen fick mjölk! :)


184. Dude, where's my pen?

Jag har ingen aning om vart mina pennor har farit? Månne de har fått fötter och gått sin väg? Yasmine vet inte heller vart alla mammas pennor har farit, så kanske hjärtat vet? Nåja, nog måste de väl dyka upp någongång, nu skulle ju passa bra!


Bild lånad fr Google


183. Glimra Förlag

En kärleksförklaring

Så nu tänkte jag lotta ut en fylla-i-bok. "En kärleksförklaring" it is denna gång.
I samarbete med GLIMRA FÖRLAG är jag glad över att få ordna en tävling åt er!

TÄVLINGSREGLER:
För att vara med och tävla ska du berätta varför just DU ska vinna.
För att få en extra lott får ni gärna länka till tävlingen eller skriva om den på facebook.

Tävlingen avslutas Söndagen den 10:onde April - Kl: 21:00

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


182. Fredag, tack!

Jag hade hoppats att gubben skulle ha kommit hem idag också men icke, synd det men så jätte hemskt är det inte. Dottern powernappar och det är på tiden eftersom hon har varit så gnällig sen hon kom hem. Ska strax väcka henne och traska iväg till butiken, mjölk och sånt ska ju handlas!

Imorgon är det back to school, en skoldag som slutar 4, vilket suger något enormt men måste man så måste man. Träffa hjärtat får jag iallafall göra, hoppas förstås på att S är frisk nog att komma till skolan också. Lite tråkigt är det ju utan henne.

181. Nåjee!

Nu har jag tittat igenom priset för tävlingen jag ska ordna, så senare idag ska jag skrapa ihop ett sånt inlägg, bara dottern tillåter vill säga :)

180. Shoppning

Så där före jag ska på intervjun, sitter jag och slösurfar lite. Söker faktiskt en klänning att ha till sommarens bröllop (gotta love weddings!) och nu tror jag att jag har hittat the one. Skor ska också köpas. Sommaren skulle mer än gärna få komma nu, jag dör lite bara av vetenskapen att jag inte har extra cash att få köpa det jag vill ha at the momento men i sommar. Då ska jag nog allt shop til' I drop.

Jag ska göra en bild collage åt er sedan- must have! Nu ska jag dock börja göra mig klar.

179. Välbehövlig ledig dag!

Hjärtat kom hem igår, så då va' jag och dottern nöjd hela kvällen. Och för en stund sedan har både hjärtat och lilla hjärtat åkt iväg, dottern ska till dagis och gubben ska iväg till skolan, själv är jag ledig idag och det ni, är så himla skönt! Dock är jag inte helt och hållet ledig idag, utan jag ska även iväg på en jobbintervju, rättare sagt sommarjobbs intervju.

Sedan så finns det ju saker jag skulle vilja göra men vi får nu se om något blir av!

178. Jobbiga Tider

Chocolate chip cookies smaskar jag och dottern på just nu. Liten har blivit stor och vill själv dricka mjölk ur glas. Jag själv sitter och smuttar lite på en kopp te, relaxing eller någonting liknande.

Många gånger har jag påbörjat ett inlägg men alltid har det kommit någonting i vägen, allt som oftast vill dottern att jag ska komma och leka med henne och då gör jag det.

Vi går igenom jobbiga tider just nu, därav också min frånvaro. Nu ska jag återgå till att snicksnacka lite med dottern min, imorgon ska hon ta dagisfoto, fun fun fun.

177. Humörsvängningar

Jag är varken glad eller ledsen, det vet jag. Så det står mellan arg och sur, någonting däremellan. Varför vet jag ju inte. Jag tror knappast att dottern ska väckas för då är nattsömnen bortblåst, hon har nämligen varit en väldigt surpruppa dessa 2 dagar, såklart pga att hon har varit trött.

Så nu ska hon allt få ta en tidig natt iallafall. Det tar väl mycket energi att vara på dagis, spring och lek flera timmar ju. Kanske lika bra att jag inte väcker henne. Själv blir det lite Chips och dipp tror jag, framför HIMYM (How I met you mother) eller 2½ men. Eller så kanske bara framför en go' film.

Godnatt på er ♥

176. Relaxing

Ooja vilken skön varm dusch. Skoldagarna går sakta men säkert förbi, sommarlovet och sommarjobb får mer än gärna komma nu. Lite extra cash i plåmsan skulle inte alls skada! Och värma.

 


175. Haha, nej sport!

Vilket skämt. Nu andra perioden leder Pelicans med 4-1 (för er som är intresserad), jag skrattar lite för att det är ju så sjukt. Så där annars powernappar dottern, lite sent men helt okej ändå. Jag ska ta en dusch nu medan hon sover, skönt att få gå i duschen helt själv, länge sen sist, I can tell you.

I brist på annat googlade jag efter duscha, jag hittade världens säkert roligaste bild men den kan jag tyvärr inte ladda upp här, för snuskigt. Oj jiises, nå in the shower i go!


Så ni får allt nöja er med en bild på gullungen!


174. Lonely Girl

Nå jee liksom. Jag känner mig som så ensam som man bara kan känna. Jag skulle ju kunna ringa åt Tommy och se var han är men det orkar jag inte. Så jag följer Pelicans vs Sport matchen via Vasabladet. Och jag är mycket medveten om att det kan ju inte finnas något tråkigare än att följa en match via VBL.

VS
1 - 1 är det at the momento och vi håller förstås tummarna på att Sport vinner ikväll. Eller? Ja, det gör vi.

172. Nati dags!

Ja hörrni, jag är så trött just nu så att det inte äns är klokt. Dottern har sovit i 45 minuter redan och jag ska själv krypa ner under täcket snart jag också.

Vi har haft en fin kväll, fick fin (snabb) besök, ätit lite yogurt, dottern tog en snabb dusch och före hon tog natten satt vi och läste en bok. Så nu är jag en riktig stolt mamma, lilla hjärtat har lärt sig mycket den senaste tiden.

Ikväll lärde hon sig skillnaden på en hund och en katt så nu är inte alla djuren vov vov :) Ja, vi avslutar inlägget här. Gonatt på er ♥


Nu fick ni en riktig ny webcam bild på dottern :)


171. Tattoo #2



Så där ja, tatuering #2 pryder så fint nacken min nu just. Jag är så nöjd och visst var det värt smärtan! Dog faktiskt lite när vi började på men efter en stund kände jag knappt någonting alls. Men så skulle Y:et också fyllas på, då var det bara att blunda och räkna upp alla svärord i huvve och hoppas på att det snart va' över.

Efter gick jag ut och tyckte att det skulle vara lite mer painless att föda istället för att tatuera sig. Men nånej, inte skulle jag säga det nu inte när jag riktig tänker efter ;) Tack Stina igen ♥

170. Oj härliga Söndag!

Det var länge sedan jag hade en ångest-fri Söndag, idag njöt jag av vårsolen och sällskapet. Vi har hunnit med en hel del idag, kanske för att vi bara brukar slappa på Söndagar och allt kretsar runt att hinna va' med hjärtat så mycket som möjligt men denna var lite annorlunda i och med att vi var i Nykarleby.

Vi hann också fara en sväng till Tobbes farfar & farmor och hälsa på, oj så glad gammel/gammal (?) farmor blev av att få se Yasmine. Tobbes farmor, ja hon e' ju bara för underbar! :)


Lilla hjärtat chillar och njuter av Vårsolen ♥



169. Spontan Mama

Hej mina vänner! Vi är i Nkby at the monento och kommer att spendera natten här, mys! Jag har nyss fyllt på Y:et OCH spontan tatuterat mig pånytt, nacken fick sig en omgång eller också en dos smärta. Pain pain pain, men fy farao vad nöjd jag är! Tack Stina :) Kommer jag mig på en dator ikväll så får ni se, ni som är vän med mig på facebook har möjligheten att se den nu. Nåja, jag ska fortsätta att titta på ishockey och vara lite social! Later

168. Fitti!

Jag är så satans fitti som vi så fult använder när vi är jätte arg. Jag är faktiskt jävlit fitti just nu så att jag skulle faktiskt kunna döda någon, inte bokstavligen eller vem vet. Det lär vi ju se när Tobbe kommer in genom dörrn.

Så nu tänker ni väl varför är hon "fitti"? Vad har han nu gjort? Nå, jag vet nog inte om jag borde välla ut allting här. Men av personliga anledningar kan jag berätta. Och denna gång som många andra gånger (som det har hänt samma sak) så har jag all rätt i hela jävla jorden att vara så arg så innuti hellskotta. Mama go nuts, hej!

Och denna blogg som bara ha fått sig en liten omgång av svordomar fick nyss en hel inlägg med fula ord, fy fy på mig. Men ibland ska man nog få låta allt komma ut ur en, det är mänskligt.

Men allt är inte satan just nu, dottern leker så fint hon och sjunger vackert, det gör hon! My little baby ♥

167. Knölen

mamma om 161. Ishockey, kompishäng & familj:
Var hade din dotter knölen? Hittade också en knöl på vår dotter, å man blir förstås orolig.... Vad sade läkaren att knölen berodde på?


svar: - Lite svårt att förklara var hon hade knölen. Men i ena skinkan, alltså på ena skinkans, inre skinkan. Läkaren vi var till sa att det inte var något att oroa sig över. Dock vet jag inte vad jag ska tro så jag följer lite med och ser lite, och om det har blivit "värre" så kan jag visa upp det åt hennes hälsovårdare på 1½ års-kontorll.

Nej usch, det bästa du kan göra är väl att fara och undersöka det. Så behöver du inte va' orolig längre. Hoppas att det inte var något allvarligt. Kram!

166. Så där snabbt

Jag har fått en fråga som jag ska svara på lite senare.
Hjärtat är hemma (jeij), men ligger och snarkar.
Dottern kommer snart hem (ännu mera jeij)
Joffi gav mig världens coolaste halsband (!!) och en gulliplutti koalabjörn (jätte jeij)

Så när svaret på frågan kommer, hoppas jag också på att kunna lägga ut en tävling åt er.
Jag låter hjärtat snarka en stund till eftersom jag ska traska iväg ut efter posten
+ så får jag lite egen(data)tid all by myself.

Pussar och kramar ska dottern få när hon kommer hem, oj vad jag har saknat!
Coolaste halsbandet ska ni nog få se ikväll, men inte gulliplutti koalabjörnen för den pryder nu min symaskin så fint i skolan :)

165. Dittan o Dattan

Oj vad det sticker i hjörtat nåja, det var inte det jag ville skriva om. Jag funderar extremt mycket på att byta till wordpress iställer för blogg.se men är ännu inte 100 procent. Egen domän är en självklar sak men så var det ju var ska jag skaffa det då? Rättare sagt, vilken sida erbjuder de sakerna jag söker efter? At the moment finns det apps till iPhonen för att blogga via wordpress/blogger/blogspot att ladda ner och använda, vilket skulle vara en lättnad för mig att kunna blogga direkt från mobilen och ladda upp bilder men så var det ju så också att det är påkommande blogg.se's app för iPhone. Helt onödig inlägg men kanske jag nu är lite klokare i huvve! Kan också tillägga att jag har nog en sån fin och underbar fästman, oj vad han har förändrats på bara 1 år. Till något bra förstås. Och nu hoppas jag att gubben inte blir värsta mongoflåjd och visar motsatsen bara för att jag skryter lite om honom. Haha, nåja nu ska jag allt lägga bort telefonen och sova. Night!

164. Shower


"Kan Själv!"

Underbara Yasmine, liten blir stor. Vi kom nyss ut ur duschen, bästa idag var nog när dottern började sjunga i duschen, haha. How sweet? :) ♥

163. Missing my love

Rubriken säger väl allt. Jag saknar hjärtat och längtar tills Torsdag då han kommer hem. Lite roligt det där att vi går i samma skola men ses inte, har jag tur så kanske vi ses i en sån kort stund så att det blir en snabb puss och kram. Annars får jag allt bra vänta tills helgen! Jag kom nyss hem från mörker körningen, lite nervös var jag när det var så mycket att tänka och göra på samma gång. Och så saknade jag dottern jävligt mycket under tiden jag va' borta så 100 procent gav jag inte. + Sport vann kvällens match (fyfarao va' Tomas måste va glad nu! :)) synd bara att jag inte hade tid att fara och se det. Nästa gång de spelar hemma så ska ungen få komma med hon också, det ska ju börjas i tid. Nåja, nu ska jag återgå till att övertyga dottern att sova. Night!

162.

Tänk vilken stor press man har på sig som stor bloggare, i dagens läge så nöjer jag mig med att inte ha så mycket uppmärksam i bloggvärlden. Visst skulle det sitta rejält bra om det skulle klinga i plåmsan varje månad bara för att jag driver en blogg. Men är det verkligen värt det? Att tjäna stora pengar, statisken ökar och man måste gå djupare för att läsarna ska bli nöjda? För mig, så är det nog helt klart nej.

Jag nöjer mig med att kunna ordna tävlingar åt er, lägga upp någon annons för ett företag som jag faktiskt tycker om och inte bara för att tjäna pengar. Så känner jag i det ämne.

At the momento kommer jag att se runt lite, skaffa en egen domän och satsa en hel del på att blogga varje dag, inte för att få fler läsare utan för att kunna gå tillbaka och läsa och tänka tillbaka. Det händer ju så mycket i mitt liv just nu och fy farao vad roligt det kommer att va' senare att få läsa om hur vi hade det för t.ex 1 år sedan.

Jag har många gånger varit rädd att driva en typiskt mammablogg, missförstå mig inte, jag menar en tråkig mammablogg där varje dag är nästan sig likadan. Men visst har jag en mammablogg, kan inte säga att den inte är som alla andra mammabloggar, men jag kör mitt eget race, det ska jag allt göra.

Men jag hoppas faktiskt att den inte är en tråkig mammablogg, för mig just nu känns den verkligen skitdålig. Kanske för att vi går igenom en skitperiod med ångest-attacker och dylikt eller för att jag suger på att ladda upp bilder, vad vet jag?

Tur för er att ni inte väller ut spydiga kommentarer för då är jag nog long gone för en bra stund. Då satsar jag stort och lägger bra med tid för att köpa en egen domän och allt det där och så får vi se om ni hittar dit eller inte.

Just nu går allting långsamt fram dels för att det finns andra saker som jag måste lägga min tid på och dels för att motivationen kommer och går som värsta pms humöret.

Vad jag ville få ut av detta inlägg vet jag inte, troligen så ville jag bara få skriv av mig än en gång. Nå jag tackar för mig och ska krypa under täcket, imorgon är det dags för praktik igen + mörkerkörning så det kommer att bli en lååång dag och när allt det där är undanstökad så kommer jag nog att ägna min lilla tid kvar åt dottern.

Night!

161. Ishockey, kompishäng & familj

Jag har trotsat min huvudvärk och försökt va' en människa ihelg. Dotterns knöl var enligt läkaren inte någonting att oroa sig över. Sjuk har hon varit hela helgen, så lite bortskämd har hon nog allt blivit. Mammas famn var bäst och där har hon fått va' då hon velat och hur länge som helst

Kompisarna har jag fått träffa Fredag och Lördag, bra helg om vi uteslutar ett par drama momentos. Hjärtat stannar en natt till för min skull och fy farao vilken underbar fästman!

Jag har avverkat en halvtimmes powerwalk, varit och hälsat på mamma och moster vilket fick mig att än en gång inse hur bra jag har det just nu. Inget mer har jag att berätta så då tar vi och avslutar här.

Familjekväll it is.

160. Soon

För att inte göra bloggen mer deprimerad än vad den har blivit de här senaste dagarna kan jag meddela er att en ny tävling är snart på gång igen, kul va?

Tack för er som tog tid att berätta lite om hur ert liv ser ut at the momento och gjorde det lite lättare för mig att välja en som så många som möjligt kan va' med och tävla :)

159. Broken

Jag skulle ge allt för att slippa denna sits som jag är i just nu. Tre steg fram och två tillbaka. Imorgon bitti ska vi befinna hos läkaren.

Jag hade hoppats och velat att gubben skulle ha orkat släpa sig till bussen och komma hem eftersom han ändå är ledig imorgon. Såklart kommer jag nog allt att få drömma och glömma. Herregud hörrni, jag är så rädd just nu inför läkar besöket imorgon så tårarna rinner helt hejdlöst. Jävla skit.

158. Ishockey pockey

Imorgon styr vi kosan (på kvällen) mot Vasa på ishockey match, sicken nice! Jag hoppas att Sport vinner och att jag inte behöver stöta på äckliga fulla gubbar. Feelisen där kommer att va' på topp, kul.

Ishockey spelarna brukar vara så snygga, jag har inte checkat in spelarna i år men det lär ju visa där, hur de ser ut. Besviken blir jag nog inte, har ju med mig pojkar dit jag också och att inte förglömma min snygga fästman ;)

Sports Mika Kujanpää och Mika Halava snor pucken av Jukurits Tomi Leivo i det senaste mötet mellan finallagen. Då vann Sport med 4-2. Foto: Arkiv/Linus Lindholm
Lånar bilden från VBL


Och så skulle det va' riktig påriktigt rolig om Sport faktiskt vann, fy farao va Tomas (Tobbes styvpappa) skulle skutta runt av glädje, han om någon jag känner är en sucker för ishockey :) Nästa år blir det att ta sig ner till Finlands huvudstad för att hejja på Finland, men.. There's always a but, Finland har en tendens att göra bort sig riktigt ordentlig när de är sååå nära någonting, vilket är synd.

157. Schliiten


Här får ni en sliten och ofräsch mama!


Idag har jag försökt att städa, surprise surprise. Tvättmaskinen har fått jobba 2 gånger, och diskningen sparar jag tills jag lagar maten och får två flugor på en smäll. Yasmines leksaker kan man hitta lite här och där, jag plockar ihop allt och hon kastar ut allting igen.

 

Vi har en halv dag och 1 natt kvar, har på känn att det ändå kommer att dra ut till 2 nätter. Jag är så negativ at the momento så jag är nog inte så rolig att vara med idag. Men humöret kommer väl att bli lite bättre sen när Angelica kommer hit, det ser jag framemot. Alltid kul att få sällskap och aldrig har jag tråkigt med Angelica.

 

En trip till butiken ska vi ta då A kommer hit, så frisk luft kommer vi alla att få.


156. Tredje dagen

Så var jag inne på 3dje dagen men värsta dunkande huvudvärk. Damen som alltid har hand om di små vid bvc:n är på semester men någon annan hälsovårdare skulle ringa upp åt mig senare idag. Jag hatar att vänta och värre är det när allting är på oklart ännu.

En helvetes natt har det varit. Allting sög. Jag längtar tills dagen jag får sova helt oavbruten en hel natt. Nå, inatt har vi haft Yassies stora vov vov, lilla vov vov, en av hennes bebisar i sängen. Denna natt får väl alla hennes leksaker joina oss. At the momento nattar Yasmine en av hennes bebisar, ger henne mjölk och vaggar babyn. Liten blir stor.

Och nu saknar jag hjärtat.

155. I'd anything for you

Jag har ju gnällt om att jag har haft ångest och allt det där men vet inte vad felet är. Nå nu har jag svaret, nästan iallafall, så jag har försökt att få tag på BVC:n nu sedan jag kom hem men inget svar. Det gör ont i hela mig och jag kan inte låta bli att inte bli orolig.

Det suger att se sitt barn lida utan att kunna göra någonting och dessutom inte heller kunna ta smärtan och ha den själv istället. I detta fall har Yasmine inte märkt av någonting ännu eller hon visar iallafall inga tecken på att det gör ont, men något är fel och jag har inte det blekaste aning om vad det kan vara. Såklart ritar jag upp värsta hemska bilden i huvudet och oroar mig till döds.

Aldrig har jag varit så rädd som jag är just nu.



Jag älskar dig
Världens bästa Yasmine ♥


154. Where the problemo?

Var ligger problemet liksom? Mitt huvud sprängs snart, en smällande huvudvärk har jag haft i hela 2 dagar och jag dör. Ikväll hoppas jag på en lindrigare nati dags tur med dottern, imorgon är det Onsdag, skulle ha gärna fått va' Torsdags kväll istället. Men man kan inte få allt man vill!


Jag har inga nya bilder att visa er så ni får sitta och titta på mig och min fästman en stund nu. Ihelgen ska jag försöka att vara fram med kameran många gånger :)


153. Uäk

Lusten eller orken för bloggandet eller någonting annat har inte funnits, därav frånvaron. Jag skulle vilja dra täcket över huvudet just nu och börja leva igen när sommaren är här. Det finns så mycket ångest i mig just nu att jag inte längre vet om jag orkar längre, så jäkla sjukt mycket ångest finns det. Var problemet är, vet jag inte.

Och sömnkontot är väldigt nära 0. Yasmine saknar pappa och visar det väldigt tydlig på alla sätt, hon vill va' med sin pappa nu. Men 2 dagar och 2 nätter kvar så har vi honom hemma hos oss igen, men hur förklarar man det åt en 1åring? Min mammahjärtat dör lite varje gång jag ser hur dottern saknar pappa sin, ledsen blir hon ju.

Tro nu inte att Tobbe är så dum i huvudet och envis så att han inte har tänkt flytta hem igen, för det har han funderat på. Även om jag så gärna vill att han gör det som känns bäst för honom och att jag är medveten om att det kan va' kul att bo me sina vänner och ha nära till skolan så är det ändå det bästa för Yasmine som vi får allt bra tänka på.

Frågan är om han tar sitt pick o pack och flyttar hem nästa läsår eller om vi tar vårt pick o pack och flyttar till J:stad. Och ja, Jakobstad har väl sin charm men det är absolut (sorry nu) sista stället jag vill flytta till. Och där vi bor nu känns helt okej faktiskt, nära till våra föräldrar och allt det där. Plus att jag tycker det blir så mycket flytt hit och dit om vi nu ändå har tänkt oss till Vasa om 2 år.

En helt negativ inlägg med andra ord. Jag kan väl lika bra skita i att skriva någonting alls nu när jag inte riktig är på världens bästa humör, men å andra sidan; Jag har ju bloggen för att ibland få skriva av mig och berätta lite nytt skit åt er.

152. Chilling




Dottern har idag chillat extremt hårt i soffan med mammas iPhonie!


151. Måste. Sova. Nu!

Öh, jag som trodde att jag var fit for fight eller någonting liknande men tydligen har hjärtat och dottern sugit musten ur mig idag. Jag är så trött så, men lite piku lite till orkar jag nog. Borde ju lägga tidig alarm imorgon för att få tillbaka rutinerna. Tur att dottern faktiskt går och sover i rimlig tid iallafall!


Bjussar på en färsk webcam bild på min underbara dotter ♥
Se hur fint solen lyste idag!


150. Jag vill också.

Checka Egoinas ögonfransförlängning, jag vill också!:

Bilden är såklart lånad från Egoina herself!

149. Tillägg!

Och ja, Yasmine fick värsta host attacken efter en halv timmes sömn. Så, det blev lite spykalas. Not fun, not fun at all! Jag som hatar allt som har med SPY att göra, spyljudet, spykänslan, spyor och det. Näe, vet ni, jag ville nog bara lägga mig ner och dö. Men kvinnan som jag är så var det bara att ta upp ungen, tvätta ungen, torka spyor, tvätta flaskan och sedan var det bara att säga åt dottern att nu gör vi en ny försök med att sova.

Tjupp, så somnade dottern. Hallelujah momento!

...Och nu kniper magen igen, känns lite som sammandragningar, men ja.. Ni vet jag är ju så kaaro jag så jag tänker ju inte ge med mig. För sjuk tänker jag inte vara! Inte det lilla minsta längre. Jag är på bättringsvägen och har (hihihihihi) smittat ner andra istället (hihihihi).

148. Alone

Bästa enligt mig är att vara själv, ensam ni vet. Även om jag verkligen tycker om att umgås med kompisarna. Men Alone time kan absolut aldrig sluta dåligt! Jag hittar inte sömnen men det är okej, jag vet inte om jag är glad, ledsen eller besviken heller och det är också okej.

Imorgon ska jag stå och leka GR i köket, kasta ihop en smörgåstårta och sedan bara slappa för mig själv i soffan. Jag är bara så otroligt trött på att det ska finnas avundsjuka gällande vänskaper. Så jag sitter hellre för mig själv, med smörgåstårtan (of course) och tittar en, två, tre goa filmer.

Så ni kan allt glömma att jag kommer att svara i telefon alls imorgon, telefonen lägger jag nog så jäkla långt bort det bara går! Eller, nej. Skojjade med er, jag kan nog inte lägga bort telefonen. Jag har nämligen gått och blivit beroende av ett dinosaurie spel. Men svara i telefon gör jag inte imorgon, om det inte är från mami då eller om någonting riktigt 911 har hänt. Så nu vet ni!

Inte att glömma dottern, hon kommer förstås att få va' med i ett hörn hon också. Fast tur det att hon är liten och ska sovas i tid. Jag får bara unna mig mera tid åt mig själv. Ni må tycka att jag är egotrippad nu men då ni inte vet hela situationen så får ni nog allt ta och tycka så då. I'm out for today!

Jag saknar Tiia och Janina.

147. Mobile update

För en stund sedan kom bästaste Tommy hit och Tobbe försökte att natta dottern. Jag och Tommy hann prata mycket om bilkörning, jävlit kul att diskutera om såna grejjs med pojkarna :) Nån gång måste jag ju få känna mig liite kaaro! Då vi var i moppe åldern tog alla flickor körkort och körde mopeder och allt det där, men inte jag. Så på den fronten är jag inte som alla andra flickor. Jag har alltid varit en i killgänget, alltså räknats som en pojke. Men kaaroga Hanna böts ut till mamma Hanna så nu är jag faktiskt en flicka för dem. Jävlit invecklad det där! Men mycket fina och härliga pojkar är dem alla, männen i mitt liv. ;) Nåja jag blev lämnad kvar med dottern såklart men iga sura miner. Skönt med tystnad ibland, lite musik rehab ska jag ha och sedan ringa åt gubben och fråga om han ar med sig the key! Om inte så kanske det flyger lite satan och vitto ur mig men inte mitt fel alls. Spontana snabba checka läget utgångar för Tobbe så är nog allt jag begär är att han har the key och att jag inte ska behöva stiga upp eller vänta på honom. Men det återstår att se, klockan tickar och sömnkonot behöver verkligen fyllas i! Så vi hörs imorgon, jag ska försöka att ladda upp bilder åt er :) Niighty

146. Int fattar ja!

Hur kommer det sig att man kan få en sån feelis bara för att det är Fredag? Även om man inte har planerat någonting så blir man ändå så jäkla glad. Annars då, jag får inte övningsköra på en bra stund nu eftersom jag fyller först i Maj. Men mörker körning och halkbanan ska jag iallafall få det undanstökat!


Och till rubriken, fy farao vad jobbigt att prata med Mami på msn. Jag försöker att spara på telefon räkningen men eftersom mamma är mycket bättre på att prata svenska än att skriva svenska så fattar jag ingenting av det hon skriver. Jag får bara gissa mig fram! Men det kan ju också vara min lillebror som sitter och assisterar mamma :)

Nåja hursomhelst, jag får nog allt ta och ringa henne nu. Sedan blir det att fixa ansiktet och håret, jag har nämligen powernappat i 2h och jiises vad skönt det va'

145. Ka'tching!

Whoop whoop, at the momento skulle jag kunna ta och göra en glädjeskutt! Studiestödet ramlade in på kontot idag. Det ända dåliga idag är att sportlovet har nått sitt slut. Anyhow, jag funderar lite på en filmkväll med min lilla familj och kanske några vänner.





De tre filmerna ni ser där uppe har jag på datorn, så so far so good. Jag ska förstås ladda upp med godis, chips och annat gotta här hemma. Måste ju ta och njuta nu när jag kan!




144. Härliga tider!

Även om det har varit hårda tider och hemska sanningen nu så är jag ändå lycklig. Fy farao vilken härlig känsla, solen skiner och snön smälter. Sommaren är faktiskt på väg och jag kan inte låta bli att inte ha världens bredaste léende på läpparna.


S ordnar bastukväll ikväll och vi hoppas förstås på att kunna ha möjligheten att fara dit och umgås. Men hem tidigt ska vi iallafall, dottern ska ju läggas i tid och jag ska imorgon bitti och övningsköra i Vasa. Maj månaden känns så nära nu och jag spricker av iver :)

Mama's happy, everyone's happy!

143. Barn"fri" och vänner

At the momento sitter jag med mina underbara vänner och tittar på Jackass! Fy farao vad Jackass bjuder på skratt men på samma gång kan jag känna deras smärta. Här har det varit kramkalas, pusskalas och allt det där. Roligt att få lite tid över för vännerna ibland!

Yasmine saknar jag enormt mycket men jag får försöka att ease the pain genom att kramas med vännerna istället. Det får duga ikväll/inatt. Nåja nu ska jag gå och vara lite mer social än att istället sitta framför datorn. Vi hörs imorgon, kära vänner! ♥

Ps. Ni är ju förfan hur gulliga, tack för era "krya på dig". Jag känner mig faktiskt frisk nu även om rösten inte har blivit normal men jag har redan frisk förklarad mig ;) Ds.

RSS 2.0