254. Nervös!

Egentligen borde jag ju inte vara det eftersom jag nog inte har den turen att ta detta på talang, matteprovet igår gick väl ganska bra men detta är ju andra bollar. Med andra ord så vet jag ju resultatet, Hjärtat däremot drömde att jag inte heller fick godkänt och hade svarat fel på 15 frågor även om det bara var 10.

Där har jag inte heller så mycket troende på något positivt svar. Sen så blir det en sen kväll här hemma hos oss ikväll, lite inlämningsuppgifter som jag laga klar men det blir nog att fixa dem efter att dottern har tagit natten. Även vårfest kläder åt dottern måste jag söka fram! Ikväll kommer det bara att vara hon och jag. Gubben fick bra lämna kvar i J:stad efter skolan då han ändå börjar 11:30 nästa dag.

Jag har ju även hunnit läsa att Janina och hennes familj är bosatta här i byn nu också så bara allt har lugnat ner sig hemma hos oss så ska vi nog pricka in en playdate. (Bara så du vet, Janina!)

Här avrundar jag detta inlägg och så kanske vi hörs senare idag, beror mest på om tiden finns. Later!

253. Visst gör ni det!

Tumblr_llifshnfim1qd3f5co1_400_large

Såsom texten ovanför borde jag också göra, tro på mig själv. Nu talar vi om teori provet till körkortet som jag ska skriva nu i början av veckan. Mina ajokaista koder har min älskade fästman kastat bort, ni kan ju gissa hur glad jag blev när jag märkte det. Tror nästan att jag faktiskt bara nästan tänkte börja gråta men nu ikväll har han försökt lära mig trafikregler och trafikmärken om jag sen inte klarar skiten så är det hans fel, muhaha!

252. Tillägnad Till Tobias

5496643700_65ba10be28_z_large


251. Från Gårdagen och Idag 


250. Helgen

Fredagen fick jag spendera tillsammans med världens bästa Yasmine, Tobbe for iväg ut så där spontant med sina kill kompisar. Inte mig emot även om det blev en liten chock och Yasmine hade varit lite omöjlig före på kvällen. Tacka nej gör jag nog inte till lite ensamtid med dottern eftersom vi är ju så van att va' bara vi två. Och efter att ha fått ha pappa hem med oss i 2 veckor i streck så var det faktiskt skönt att få göra vad vi vill, när vi vill. Missförstå mig inte, otroligt awesome är det att ha hem Tobbe men ibland är det faktiskt riktigt härligt att bara få vara med dottern ensam, samma sak känner han säkert också.

Vet ni, efter 2 veckor med pappa i huset så är mamma ingen favorit längre, lite sorligt men bra ändå. Lite omväxling och Yasmine är ju ändå pappas flicka så det gör inget, men när det gäller att lägga sig på tvär och vara olydig så då är det mamma som får lida, konstigt nog.

Anyhow Lördagen var nog mest chill,
hade besök av svärmor och svärfar #2 + den ena delen av Tobbes syskon. Sedan mittiallt fick vi två tonårs flickor hit som tog över vårt vardagsrum och våra datorer, det var ju ingen annan än min lillasyster och Tobbes lillasyster. Fnitter och skratt, killsnack och torra skämt kan jag beskriva Lördagskvällen. Lite filmtittande också och en liten 1åring som la sig på tvär och inte ville sova. Men sist och slutligen fick hon nog ge med sig.

Det här med att uppfostra små barn,
eller barn överlag, oj vet ni, det tar nog på krafterna. Yasmine har en period nu där hon verkligen visar att hon har en egen vilja, lägger sig ner och gråter (läs: skriker) när hon inte får som hon vill. Ärligt talat så finns det nog gånger jag också skulle kunna lägga mig ner och gråta, tur nu det att Tobbe finns och han får ta över men när det bara är jag hemma så får Yasmine faktiskt skrika bäst hon vill för under detta tak så är det absolut inte hon som bestämmer! Och det har hon faktiskt själv märkt att det är hon som får ge upp, men nu när hon inte är så där jätte gammal så är det lätt att få henne på andra tankar om man faktiskt försöker 4254 gånger.

Nå nu blev det lite flum inlägg men det får vara så då, min hjärna börjar bli lite grötaktigt nu när det bara är slutspurten kvar. Och sen att detta är världens (typ) längsta inlägg med bara text får ni allt bra ta, bilder laddar jag upp i senare inlägg.

249. Simple as A B C

Tumblr_ll9imsoyjt1qd12aa_large


248. Kisses

Surpruppa Yasmine:Strike-a-Pose-Yasmine:Kärleksfulla Yasmine vill ge er en puss:


247. Klänningar

Jag söker ännu en klänning för sommarens bröllop, även en skolavslutnings klänning hade jag tänkt mig att köpa också. In case of vet ni, man vet ju egentligen inte om jag failar big time och gör tiotusen misstag på klänning jag håller på att sy.

Sen att Tommy Boy också ville åka iväg till stan för att shoppa så gör det hela bara roligare! På tal om Tommy, i Tisdags köpte han säkert världens snyggaste jacka. Nå, jag valde att inte fönstershoppa varken för min, dotterns eller gubbens del. Vi får bra vänta tills det klingar in på sommaren istället, snällt får jag fråga av mamma och pappa om de två klänningar jag nämde ovan. Eller så vinner jag på lotto.

På tal om lotto, eller egentligen om tippning,
jag rättare sagt vi tippade på att Sverige skulle vinna VM bara för att det skulle ha suttit bra med pengar och man blir ju glad även om Finland skulle ha förlorat men vi la 3-1 till Finland ändå för säkerthetsskull, även 4-1 och ja, vi var jätte happy när vi trodde att det skulle lämna så men nej vet ni, Finland ville ju vinna överlägset så 6-1 blev det. Nå, glad blev vi iallafall.


Tumblr_llctr3vqmt1qzcmcho1_500_large


246. Underbara lilla Hjärtat


245. Stressar mig igenom..

Idag stressar jag mig igenom skolarbeten, dottern har fått tillbaka sovrutinerna så jag har fått lite tid över åt skolarbeten, gjort så mycket jag kan och får göra klart resten i skolan imorgon eftersom det blev lite stressigt idag och förstås glömde jag några papper i skolan.

Annars har jag en uppsats om Yasmine, 20 ord korsord, konverstation mellan en hotell och gäst (på engelska) som jag ska försöka fixa klart ikväll. Klockan är inte så värst mycket, okej, klockan är mycket men inte för en studerande som strävar efter att få undan så mycket som möjligt. Qtime med hjärtat kan jag nog allt bra glömma, här ska det tänkas på skolan! Nå för att få in lite positiva grejer i detta inlägg ska jag avsluta med att jag fick hem detta idag:


iPhone 3G/3GS skal aluminium - rosa


Thanks Isabel Adrian!


Före jag går och lägger mig, komihåg underbara ni;

Tumblr_lidjoyptaa1qcma2co1_500_large


244. Ihanaa Leijonat Ihanaa!

För det första, Finland vann Vm. Finland kickade Sveriges ass, awesomeness!
För det andra, jag har inte orkat överföra bilderna till datorn ännu, jag suger.
För det tredje, det är endast 2 veckor kvar i skolan, stress!

Men bilderna är på kommande, jag bara njuter av familjetiden just nu och så stressar jag inför det sista i skolan. Bloggen får ju ligga vid sidan men jag hoppas att det förbättring denna vecka, hursomhaver har jag ändå väldigt underbara trogna läsare och er vill jag ju inte göra besviken! Så jag ska nog allt ta mig i kragen denna vecka.


243. 18 och Morsdag

Long time no speak! Jag har hunnit fylla år, umgåtts med bästaste mormor & morfar + company, firat morsdag och kramats med lilla familjen min.

Jag har bilder jag vill visa er så ni får vänta på det och läsa senare vad vi har gjort de här senaste dagarna. Men lite livstecken ville jag visa er, vi lever och har det fint.

Gårdagen spenderade jag i soffan och i sängen med migrän, hujjeda mig.

Solen skiner dessa dagar och humöret är på topp. Imorgon efter skolan ska jag baka en chokladtårta, ska bjussa svärföräldrarna på försenad föddiskaffe + morsdagsfirande! På samma gång ska jag köpa ingredienser till en banoffe pie så att jag mot helgen kan bjuda på kaffe åt min fina mamma, pappa, syskon och alla ♥


Dottern idag


Dottern för ca 1 år sedan.
Jisses, vad hon har växt! Vår lilla bebis ♥


242. Lång Dag.

Tumblr_ljidnvfei21qffo5q_large


Nej hyj vilken lång dag jag har haft 8-15 skola och sedan en timmes bussresa och därefter köra till Vasa and so on. Dog lite när jag kom hem och såg att klockan var över 20:00, vilket betyder att dottern ännu en gång får en sen kväll men nu är hon nog mätt i magen och duschen har vi hunnit med ikväll också.

At the moment sitter jag framför datorn och ska börja på med skolarbeten (skjut mig) och dottern, hon sover sött i sängen. Hjärtat har jag hunnit snicksnacka med en liten stund men får höra av mig mer till honom när det är dags att åka till drömmarnas land. Hursomhaver känner jag en stor press och stress just nu, countdown till skolan slutar vilket såklart betyder att det finns så många deadlines.

Men en hel del har jag fått undan och tagit på talang, tur nu det att jag har lite talang så ett par saker har ju faktiskt gått riktigt bra. Nu har jag en bunt med prover kvar att avklara, plagg att sy och bilkortet.

Imorgon är det 1 dag kvar tills jag fyller, konstigt nog ser jag mer framemot morsdags-kaffet på dagis på Fredag. Sen att jag hellre vill dissa alla och va' hem och kramas med dottern istället är ju en annan femma.

241. Trött var det!

Shit pomfritt hur mycket jag kan sova! Dottern brukar vila 2 ggr per dag, 1 i dagis och 1 här hemma efter middag. Under dessa 2 veckor har jag faktiskt också powernappat på samma gång som dottern och då leder det alltid till att vi vilar så länge att vi sover vidare och tar natten helt konstiga tider. Tidigaste 18, otroligt. Nå, vanligtvis brukar Yasmine få gå och lägga sig 8 på kvällen men ikväll blev det lite senare. Ingen skada skedd iallafall, vi väntar på Pappa men nu i efterhand skulle han bra kunna åka tillbaka till J:stad. Inte för att vi inte vill va' med honom utan helt annan orsak. Men dumt huvud får kroppen lida, i detta fall livet. Nog om det, hörrni jag fyller om 4 dagar (!!) awesomeness och en förskott föddispresent har jag fått av fina Marina, tack så jätte mycket! :)

240. Maj Månad

X_3e4170d3_large

1:a Maj. Vilken lättnad att det snart är sommarlov, men på samma gång betyder det att denna månad kommer att vara världens stress månad. Jag dör lite när jag tänker på hur lite dagar det är kvar tills jag fyller, körkortet vill jag förstås ha i slutet av nästa vecka men det kan jag allt drömma och glömma.

Så dör jag lite mer när jag tänker på vad som måste göras nu under Maj månaden och det är mycket. Men det jämnar ut sig lite när jag påminner mig att 28:de Maj får jag sommarlov och dessutom så får jag fira mitt andra morsdag om exakt en vecka. ♥

 


239. Suck day.


Jag är lätt världens kortaste flicka i vårt gäng! Suck..

 

Söndag pånytt, veckorna går så fort fram och helgen ser man inte äns skymten av. Helgernas bravader skulle jag bra ha kunnat skippat. Gårdagen blev många suck och oj-så-skönt-de-sku-va-att-gå-och-sova momentar. Men strax efter 2 inatt somnade jag, mätt och belåten. Det blev lite nattmat och va' är nu bättre än donken mat (!!)

Nästa Fredag fyller jag och Rasmus, riktigt kiva känsla är det. Men för att göra alla mina vänner och låta som en 50 plussare så kan jag berätta att jag riktigt påriktigt funderar på att fira föddisen med närmaste vännerna (smörgåstårta & kaffe) och sedan vända ryggen för krogen och stanna hemma med familjen.

Men det är några dagar tills det så mycket kan ändras. Familjekväll och föddis firandet med lilla familjen min låter så otroligt fint i mina öron! Inget kan ju gå fel då. Och även om Yasmine skulle bestämma sig att vara surpruppa och envis som en åsna på Fredag så skulle det ändå inte förstöra någonting.

Jag är så äcklig positiv nu så att till och med jag blir rädd för mig själv.

238. Vackert Så.
RSS 2.0