183. Glimra Förlag

En kärleksförklaring

Så nu tänkte jag lotta ut en fylla-i-bok. "En kärleksförklaring" it is denna gång.
I samarbete med GLIMRA FÖRLAG är jag glad över att få ordna en tävling åt er!

TÄVLINGSREGLER:
För att vara med och tävla ska du berätta varför just DU ska vinna.
För att få en extra lott får ni gärna länka till tävlingen eller skriva om den på facebook.

Tävlingen avslutas Söndagen den 10:onde April - Kl: 21:00

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


Kommentarer
Postat av: sassa

åh åh, jag är så med i tävlingen :)Och varför jag ska vinna är för att 13 dagar efter att tävlingen är avslutad fyller min pojkvän André år. och då har jag 13 dagar på mig att fylla i en kärleksförklaringsbok och ge den i present på hans 18 års dag :) Han skulle bli glad ;) just därför ska jag vinna boken! puss och kram. 2 lotter, jag länkade tävlingen på facebook :)

2011-03-30 @ 20:03:02
URL: http://lyckligasassa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken fin tävling, jag e gärn me!

Jag vill vinn så att jag kan skriv ner minnen och såna saker som antagligen byri försvinn ur minni efter ett tag och ge e ti min pojkvän. Vi har vari ilag i snart 3 år och rej har vi liti olika versionre på hur vi riktigt träffast, hehe =)

2011-03-31 @ 16:44:25
Postat av: Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Jag är självklart med och tävlar! :D.Varför ska just jag vinna?

Jo för jag vill kunna ge något fint till min pojkvän/mina barns pappa när vi firar 4års dag den 29maj detta året :). Vi har hållt ihop i vått och torrt, haft 6månaders besöksförbud, och en rad andra hinder. Men kärleken har vunnit över allt! Ett tecken på att vår kärlek är äkta och kommer vara livet ut. Därför vill jag vinna, för att visa min andra hälft hur mycket han betyder för mig.Hoppas på tur.

Kram Mia

2011-03-31 @ 17:48:37
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: Emmi

Vi kan ju prova lyckan denna gång iaf!Ja varför man ska vinna, alltid en bra fråga! Kanske för att jag (trots den korta tiden) känner att jag har hittat den rätta? För att vår vardag kantas av tuffa tider och ja, sånt som nu kommer då livet har vänt så totalt. Så jag vill vinna för att visa att han verkligen är min, att han betyder allt för mig, att allt han gör för oss är så uppskattat!

Och så länkar jag ju också i min blogg!Hoppas hoppas!

Kram fr. Emilia & Natalia

2011-04-02 @ 15:52:14
URL: http://encjansson.blogspot.com
Postat av: Janina

Jag ha tänkt va med enda sedan do la åpp tävlingin men ja ha tänkt att he itt e najn vits eftersom folk sko bli fitti OM ja sko vinn (you know the drill), men NO ska ja tamefan va med enttå :DJag sko vill vinn ande båokin för att skriv ner känslor ja känner för Daniel som liksom lämnas bort i vardagen. Alla kärlekshandlingar blir lätt bortglömda tå man får båån å he e myki enklari att skriv små fina rader tå man väl kåmbär på na bra :) Ett enkelt sätt att hålla kärleken sprakande! :DHalldär tuuman :) Jär e länkin på min blogg:http://nicolinasmorsa.com/2011/april/tavling-hos-ourhappinessbloggse.html

2011-04-02 @ 16:29:25
URL: http://nicolinasmorsa.com
Postat av: Johanna

Jag är mer än gärna med och tävlar om denna fina bok :) Länkar i min bloggVarför just jag skall vinna denna bok är för att jag vill ge denna bok till min sambo som snart fyller år och jag tänker spara alla minne jag och min sambo har haft tillsammans och kommer att ha tillsammans livet ut och för att jag älskar honom av hela mitt hjärta och han betyder otroligt mycket för mej :)

2011-04-02 @ 18:06:59
Postat av: Linda

Hej Hanna!

Jag vill vinna boken för att både jag och min man ska kunna skriva små (eller stora!) kärleksfulla texter åt varandra i den :)

2011-04-02 @ 18:57:08
Postat av: Mirre

Oj jag skulle så vilja vinna denna bok! :) Vill att min pojkvän skall veta hur mycket han betyder för mig, perfekt för mig att ge med honom då han reser bort från mig med jämna mellanrum <3

2011-04-02 @ 20:44:14
Postat av: Emilia

Hej!

Jag och min pojkvän har varit tillsammans över ett år nu, trots att det känns som en evighet. Denna sommar kommer min älskling ut ur militären,det blir 2 år sen vi träffades(20 juni) och den första Juli fyller han 20 år, och då skulle jag vilja ge något som verkligen bekräftar min kärlek till honom. För jag kan vara rätt jobbig ibland, men tyvärr är jag det bara för att jag tycker så himla mycket om honom.<3

2011-04-03 @ 18:17:10
URL: http://emiliaenlund.blogg.se/
Postat av: emme

ja skulle villa vinna för jag och min pojkvän har inte haft det så jätte bra i vårt förhållande på sistone det har varit många motgångar, men nu har vi båda kommit fram till att jag vill va med honom och han vill va med mej.

2011-04-03 @ 20:49:59
Postat av: Jenni

Hej!

jag skulle jättegärna vilja vinna denna bok eftersom att det skulle vara en jättebra present till vår 5 årsdag och att skriva alla våra fina minnen i den och visa att min kärlek brinner starkt för honom och att det är honom jag vill leva med.

2011-04-03 @ 22:15:04
Postat av: Jessica

Jag vill vara med och tävla!Om jag skulle vinna denna bok skulle jag dedicera den till mitt eget hjärta. Jag skulle skriva dit underbara minnen som jag aldrig kommer glömma och små påminnelser om de misstag som jag gjort. Mina kärleksförklaringar skulle vara direkt riktade till de saker och människor som får mitt hjärta att må bra. Denna bok kommer bli min bibel som jag alltid kan gå tillbaka till när jag behöver orsaker till att fortsätta kämpa.

2011-04-05 @ 10:19:06
URL: http://jeyfin.blogg.se/
Postat av: evelina

Jag är med! :)Enkelt, jag är kär i kärleken och det är min tro. Och en bok om kärlek för mig är som bibeln för en kristen!

2011-04-05 @ 22:12:43
URL: http://lovestoned.devote.se/
Postat av: Amelia

Jag är jätte gärna med och tävlar,

Varför jag ska ha den är för att den skulle vara en bra present till mig och min väninnas årsdag på valborg. Blir 9 år nu. Vi kan utbyta boken imellan oss och fylla i dessa minnen och dagar under alla 9 åren :)http://ameliaragnar.blogspot.com/search/label/T%C3%A4vlingar

2011-04-06 @ 11:18:25
URL: http://ameliaragnar.blogspot.com
Postat av: Heidi

Jag vill så gärna ha denhär boken eftersom jag tycker att denna skulle vara den perfekta gåvan att ge till min pojkvän som nuförtiden bor i Esbo och jag i Vasa. Vi kommer att ha ett långdistansförhållande nu i flera år så länge vi studerar och det är minsann inte lätt. Vi har varit tillsammans i 2 år 8 månader och "skiljdes åt" i höstas. När jag fick reda på att han kommer att flytta till Esbo gjorde jag ganska klart för honom om att jag aldrig kommer att klara av att ha 420 km mellan oss och jag trodde aldrig att vi skulle klara det. Ibland kan världen kännas helt värdelös när man inte bara kan hoppa i bilen och åka och hälsa på varandra, men sist och slutligen har flytten gjort mig starkare och jag har insett att jag inte kan vara utan honom. Därför tycker jag att denna bok skulle vara perfekt för att visa honom att jag faktiskt tror på oss, litar på honom och visa hur viktig han egentligen är för mig. Jag vill att han ska veta att jag verkligen kämpar fast det ibland kan vara väldigt svårt.

2011-04-09 @ 20:46:20
URL: http://shejdin.blogspot.com/
Postat av: Paulina

Jag och min pojkvän ska förlova oss. Jag har tänkt köpa den här boken, men den har alltid varit slut i den staden jag bor i. Så skulle vara kul att vinna, o få ge den boken till honom som jag fyllt i. :)

2011-04-11 @ 14:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0