237. Kärlek och Smärta.


4931583065_fecf70e948_z_large


Jag förstår inte hur man kan älska någon så mycket så att det gör ont i hela kroppen. Kärlek och smärta går som hand i hand, antingen så är det ett brustet hjärta eller så är det för att man älskar någon så förfärligt mycket.

Det sistnämnda känner jag nu. För speciellt min dotter och fästman, nära och kära.

236. Oh my gosh

Här har jag suttit och pillat, laddat upp bilder och skrivit en väldigt lång inlägg, med bilder och allt. Men inlägget syns inte. Jag vet inte hur många gånger jag har tryckt på Spara & publicera. Men vafan, det sparas men publiceras ju aldrig!! Grr...UPDATE: Nåjee, nu kom det ju upp! Hallelujah moment och det firar vi med natidags för min del också. Dottern har sovit sedan 8-tiden och det är skola/dagis för vår del imorgon. Bäst med lite skönhetssömn då. Nati!235. Long time no speak!

Hos oss har vi njutit av att umgås hela lilla familjen och vårsolen! Härliga tider. Det slog mig nyss att jag firar mitt andra morsdag i år, kul. Ska visa er lite i bildform vad vi har haft för oss de här senaste dagarna:
Torsdagen spenderade vi i ett kök, tillagade en yummie brunch åt hela vår underbara klass. Mera Qtime med klassen, tack! :) (Bilderna lånad av Ida)

 Efter skolan åkte jag, Cindy, Tobbe & Backlund till gamla hamn och chillade. Ingen bild på Cindy har jag att lägga upp eftersom jag tar bilderna vartefter från facebook som jag har laddat upp via iPhonen och Cindys bild är spårlös försvunnen.

 

Fredagen har jag ingen bild på, utan spenderade den med Tommy, Tuubi och Yasmine. Tobbe var på något eget han och killarna kom hit och lekte med Yassie liten medan jag slängde ihop en smörgåstårta åt André :)

 

Lördagen började med att jag hade allt för svårt att komma ur säng, men nog kom jag mig upp. Dottern fick sig en liten prick på näsan och kinderna. Gulligaste påskhäxan ever, dock ingen bild har jag. Men off to mamas for både hon och jag. Hyvä juttu att vara hemma hos mammas! Fick testa att sitta barnvakt åt 2 1-åringar och kom nog fram till att tvillingar är inget för mig, jag pallar inte trycket liksom. Konkade runt med både Yasmine och Brian (min kusin). Lämnade dottern hos mammas och for hem, fixade mig för kvällen på endast 30 minuter och sedan kom Backlund efter oss och smörgåstårtan.

 

Off till komossa för att hjälpa till lite inför Andrés överraskningsfest och varmt blev det. Samlade alla i vardagsrummet och tyst stod vi och inväntade föddispojken som blev så förvånad och förhoppningsvis väldigt glad när vi började sjunga "ja må han leva"

 


Här har ni föddispojken på bild! Som liten förstås.
Och här har ni honom i dagens läge, 18 år med sin flickvän.
Sen så har jag också några bilder från Andrés överraskningsfest i iPhonen men dom är allt för suddiga och bilder som jag inte äns har tagit själv, men så går det när man lämnar telefonen lite var som helst. Någon bild där jag är med finns icke, varför vet jag inte.

 

Huset blev full med ungdomar och vi tackar såklart Andrés snälla mamma Ann för allt hon bjöd på och gästfriheten.

 


Idag har vi varit till Karvat och lekt. Yasmine har hoppat i studsmattan och provsittat Pappas nya leksak.  Gårdagen satt vi ute och solade, iallafall jag. Tobbe har en hemsk krapula och Yasmine var sig själv. Fick även fin besök av Tommy och Tuubi.

 

Med andra ord har vi haft en mycket fin och bra påskhelg. Vi skulle gärna ha kunnat få ledigt några dagar till så att vi skulle hinna med en besök till Nkby och hem till mina föräldrars också. Nå, snart är det helg igen och då ska vi faktiskt hem till mina föräldrars för att fira min underbara moster som fyller 1 maj!


234. Fina unge!

Alltså jiises vilken stolt mamma jag är! Yasmine är så himla duktig ♥

At the momento sitter hon och pysslar lite med sin fina kyckling som hon hade gjort i Dagis. "Tittaa, Tittaa!" ropar hon så stolt, oj älskade unge! Vad vore livet utan dig.

233. i Framtiden


Nå, egentligen så är ju denna blogg inte alls menad åt er att läsa. Missförstå mig inte kära ni, utan det jag vill säga är att jag har rätt att skriva ut allt, det är min blogg, mina spelregler, inte eran.

Så nu tänker jag göra mitt eget race här på bloggen, älskar ni det så får ni gärna stanna. Hatar ni det så förlorar jag ingenting och ni behöver inte återvända hit längre.

Och såklart tänker jag påminna er att IP-adress sparas, kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära och kära kommer att raderas. Med andra ord, it's not a win win situation att spamma elaka kommentarer anonymt.

232. Dramalicious

Dags att skriva av lite, vad tar nu inte mig tillbaka till bloggen om inte Drama itself?

Var ska jag börja? Nå, jag och drama verkar gå hand i hand dessa dagar. Skrattat tillsammans och även gråtit. Till exempel ikväll,
ikväll har det bjudits på drama från topp till tå.

Här ska det sägas vad som är rätt och fel, lite dubbelmoral finner jag i varje hörn också. Men på något sätt så gör det inte något längre, jag har fått handskas med detta en bra stund nu så någon gång måste det ju få ett slut.

Sen så känns det hyvä juttu att snart slippa allt dessa crap och crap people.

231. Fixar o Trixar

Jag har haft Qtime med min lilla familj de här senaste dagarna, lycka. Och däremellan har jag också hunnit bli sjuk, mera sjuk rättare sagt. Bättre är det för min del nu, dottern är väl nästa på tur. Jobbigt att bli så långt efter med skolarbeten så nu får nog gubben allt bra stanna hemma om dottern blir sjuk! Jag kommer ändå att ha fullt upp med ajokaista och öva till körkortet. Så med andra ord är det mycket på gång här hemma hos oss, och lär nog inte lugna ner sig före skolan är slut. Vi drar snabbt igenom allt igen, påsk, valborg, min föddis, morsdag.. Listan blir såå lång. Jag är bara trött men ville ändå ge lite livstecken här i bloggen.

230. Back to fight.

Jag har haft en fin helg men favoriterna, lite dramalicious mot slutet men en fin ändå. Och varje dag påminns jag att jag är en stolt mamma till en underbar dotter som är så duktigt så. Pretty nice är det när dottern vet att mamma heter Hanna och pappa heter Tobbe :)

Så där fysiskt så tror jag att kroppen min kommer att sluta fungera närsomhelst. Febern på topp, snoret hänger och jag hostar 24/7 så där lagom till påsken och de följande eventerna.

M
itt hjärta håller på att helas, likaså mor och far i huset. Det är synd det där att det finns människor som lever för att förstöra, men eftersom livet är orättvist och karma is a bitch så är det ändå helt okej.

Idag laddar jag mig inför påskhelgen (Gå påskhäxa med dottern och Bästaste André fyller), Vappen (Sommaren är officiellt här) och 6 maj. Hur det sen då blir iom att jag inte kan känna mig svagare än vad jag gör just nu så återstår att se. Entra alla dessa firandet ska jag iallafall göra, sjuk eller frisk!

229. Paus

Jag inleder en paus från bloggen eller så blir detta sista inlägget.

Tänk er det, att jag av alla finner inga ord längre. Jag lägger det på detta vis: "I've fought this fight a thousand times, lost the fight a thousand times and happiness is a face that don't look good on me."

Med andra ord har jag återigen ett brustet hjärta att ta hand, sorligt men sant. Till skillnad från förra gången så är denna något värre och mer smärta.

228. Vinnaren

Först av allt vill jag be om ursäkt för att ni ha fått vänta längre än väntat på vem som vann tävlingen! But Here It Comes:

Era fina kommentarer om varför just NI skulle vinna gjorde det betyligt svårare för mig att välja en vinnare. Helst av allt skulle jag vilja ge er alla "En kärleksförklaring".

Men no can do denna gång så lite trumvirvel tack; *tam tralla daaam*Grattis Mia!
Jag har kontaktat dig så check your mail! :)

227. Telephone

Jag passade på att vila jag också när dottern tog sin middagsvila. Hoppade en bra bit till när Tommy ringde och väckte mig. Tydligen hade jag inte vaknat av hans meddelande. Nå, inte hade han mycket på hjärtat och sändningen sög något rejält så vi fick ringa upp åt varann sisådär 3-4 gånger.

Så nu väntar vi honom hit ikväll.


226. Just a Dream

Ni vet när det ni ha velat ska hända, aldrig händer och ni har gett upp hoppet om saken. Men så plötslig händer det (haha, nu låter jag som värsta reklamjuttun) ja, er dröm går i uppfyllelse. Nu har det hänt mig, något så nära iallafall och det som är så fruktansvärt hemskt är att det är så dålig tajming.

Så nu sitter jag här och vet varken in eller ut.

Tumblr_lj6q3juygo1qbpwzeo1_500_large


225. Sömnlös

Mitt sömnkonto är på 0 så idag lämnade vi hem både jag och dottern, igen. Inatt har Yasmine haft något värre fel, beror väl mest på hennes täppta näsa. Men imorgon är det nya tag.

Tacka vet jag att Madde kommer hit så då får jag lätta på hjärtat min.

224. Över en jävla Kam

Nu kanske det låter som om Jag drar er alla över en kam. Men må så vara då. Det finns ju ändå så många därute som drar alla unga mammor över en kam. Så here we go again. Ni vet inte hur jävla trött jag är på människorna som bor i samma by som oss. Jiises vilka stora smutsiga käftar alla har! Jag ska göra några saker klart för er en gång för alla; allt jag gör, gör jag och väljer det som är bäst för Yasmine. Jag skiter blanka fan i om det då betyder att jag måste välja bort min egen lycka. Jag älskar Yasmine oerhört mycjet och hon ÄR anledningen varför jag lever än idag, bokstavligen. Ingen och då menar jag verkligen INGEN har rätt att dömma mig, ni vet inte vilket helvete jag har gått igenom, smärta dag in och dag ut! Och här tror jag att jag nu ska få njuta av dotterns uppväxt och allt vad livet ger men så kommer dessa jävla människor som bor i samma by som oss och gör våra liv så surt det bara går. Jag bokstavligen hatar er! Men visst finns det också härliga människor här också men de är lite som guld, växer inte på träd. Har jag fått ut allt hat av detta inlägg? Nej, men jag avslutar inlägget på detta vis; NO ONE HAS THE RIGHT TO JUDGE ME, CAUSE NO ONE REALLY KNOWS WHAT I'VE BEEN THROUGH, THEY MAY HAVE HEARD MY STORY BUT NEVER FELT MY PAIN. WALK A MILE IN MY SHOES, AND THEN YOU CAN START TO TALK!

223. Today I wear this


Och hur gör mode bloggarna egentligen när de ska ta en outfit bild?

 

Anyhow så sitter dottern bakom soffbordet med en dumlegodis och gömmer sig. Själv sitter jag och väntar på Tommy som är på kommande. Senare ikväll får ni reda på vem som vann tävlingen. Talk to you later ♥

222. I'm back where I belong!

Jag lär mina ögon att bli van med glasögon igen. Heltidsglasögon har jag. Och så ska det ju snabb städas här och middagen ska lagas, dottern sitter just nu bakom tv:n och diggar till musiken.

Vi har inga alls planer men hoppas på att Tommy boy kommer och leker med oss ikväll! :)

221. Hemsk Hosta

Jävligt lyckad dag, hörrni! Jag och dottern är hemma idag, jag försov mig och ringde helt enkelt i sömnen och avbeställde morfartaxi. Så kan det gå när du har hostat hela halva natten och dottern har haft en av sina mindre bättre nätter.

Solen gömmer sig idag men vi ska strax klä på oss ändå och traska iväg till butiken och en snabb visit via apoteket. Mjölk ska vi ha som vanligt och lite mat måste vi också ha. Kylskåpet är så tomt så det den bara gapar!


220. Smile, like you mean it!


219. Bakfnatten fortsätter...

Dottern väckte jag inte, utan flyttade henne istället till sovrummet så i sängen ligger både hon och jag. Datorn stängde jag av för en halvtimma sen så bloggandet är via telefonen, bra det också! Jag suttit och läst recepter, dreglat allt mycket över fina och mumsiga bilder på allt från sötsaker till salt. Hunnit bestämma mig vad som ska bakas nästa helg. Banoffee pie (banana and tjinuski) ska det åtminstone bakas, en mycket god och söt paj! Tror nästan att jag bakar två stycken så får vi traska iväg till mammas med ena pajen :) Sen så borde jag ju hitta någon ny smarrig maträtt/-er till nästa helg, sötsaker kan vi ju inte bara äta! Gurka får jag iallafall köpa mycket av. Här är det svårt med grönsaker. Kaninmat som Tobbe så vackert brukar kalla det. Dottern vill äta vad mamma äter så henne går det bra att lura i grönsaker men Tobbe däremot är lite svår. Gurka äter han, tomater hatar han. En grön sallad blir det då. Ihelg har jag lagt upp gurka på hans tallrik och allt ska va' uppäten, och visst var det de! Haha, känns faktiskt lite som om jag har två barn men grönsaker ska ätas upp! Hur är det hemma hos er? :)

218. Välkommen Vår!

Vi går in på 26 dagar kvar, inte mycket om jag får säga. Och med det i vetskapen har jag välkomnat våren! Fy farao vad härligt det var att sitta med en kaffekopp där ute och njuta av solen. Fler solfina dagar, tack!!

Dottern powernappar at the moment och efter att jag har knapprat ihop en snabb inlägg, skickat iväg ett mail, ett meddelande på facebook så blir det väckning, lite kvällsmål och lek före vi bäddar ner oss i sängen och tar natten.

Som avslut på detta inlägg bjussar jag 3 färska webcam bilder på vår snygga lilla familj ;)
217. Sista påminnelsen

Jag påminner er igen om Fyll-i-boken "En kärleksförklarning"
Klicka hit för att komma till tävlingen.Den avslutas kl: 21:00 Idag så nu ska ni passa på :)

216. Happy moment!


Glädjen är stor när man märker att dotterns hår har växt så pass mycket
så att det går att laga en hästsvans ♥


215. Hej Lördag!

Jag håller på att baka dumlekakor at the moment och efter det ska jag baka chocolate brownies. Det saknas en sak från båda recepten men jag hoppas att det inte märks ändå.

Idag funderar jag lite på att laga ris med honungsmarinerad kyckling till middag så det ska jag också börja på med lite senare. Tror hela lilla familjen är ännu lite mätta så vi har inte alls bråttom med middagen. Massor med gotta har vi också- dumlekakorna, chocolate brownies och banana split står på kvällens nom nom meny!

214. P to the M to the S

Jag har världens hemskaste pms idag, jag stör mig på allt och alla. Lite som om jag bara vill ge en bitchslap åt varje människa som öppnar munnen idag, surt men sant. Jag har många bollar i luften nu, jag vill göra allt på en samma gång och mina mål är så höga, likaså mina förväntningar. Jag sträver nästan efter det omöjligaste!

En liten countdown till 18 år har jag. 28 dagar kvar, hörrni! Inte mycket alls. Jag är en sån som älskar stress och att allt ska hända NU, nackdelen är den att kroppen vill inte riktigt vara med, jag har stressat och oroat mig på samma gång och gett kroppen min för mycket för att den ska kunna fungera som normalt.

Så jag blir såklart sjuk när det inte finns tid för något sånt, lika bra det då att köra samma jävla race genom allt och skita i allt som har med sjukheten att göra.
Dålig drag, jag vet.

Och Yasmine bara växer så att det knakar i alla hörn. Härmar gör hon mer än gärna. T.ex Bajjat betyder bajsat. Kul! Jag vet inte hur humöret är idag, en stor blanding av arg, sur och glad.

Men visst är det fint väder där ute (!!)

213. Hel dag i Jakobstad

Vi kom hem för en stund sedan och nu är Tommy boy här och hälsar på, kul! Dagen har bestått av illamående och nu-kommer-jag-att-spy moments. Men jag har inte spytt ännu, illamående är ännu lite oklart idag men in till hälsovårdaren var jag för att snicksnacka lite om det.

Vi tror nästan att det är de nya p-pillerna som spökar men ger upp tänker jag nog inte göra. Det kan ju gå över också. Så det hoppas vi på, om jag känner mig ännu så här illamående som kommer och går var och varannan minut så tar jag nog ledig imorgon, det har varit en mycket jobbig dag i skolan idag.

Kul med vännerna men otroligt påfrestande och jobbig! Nu är hjärtat hem och jag ska gå och socialesera mig (kan man säga så?) haha!

212. Rita med regnbågens färger.

Yasmine fick färgpennor av socialtanten idag så nu sitter hon nöjd på soffan och ritar lite på hennes alldeles egen anteckningsbok. Hade beställt en "liten" anteckningsbok åt Yasmine med hennes fulla namn och födelsedatum + bild på framsidan och sen dess har jag bara hunnit klistra fast en och en annan bild från början av graviditeten.

Så vad skulle passa bättre än att Yasmine herself får rita och klotta lite, i helgen får vi fortsätta att klistra dit fler bilder. Påtal om bilder så har Gumman vår fått en megastor fotoram av Tobbes farmor och farfar i dop present (jätte fin) och där ska det förstås fyllas på med bilder från första månaden till fulla 1 år.

Vips så där har vi en fullbokad helg. Konstigt det där när man tror att man kan göra allt och lite till eftersom inget har blivit planerat och sedan så kommer det bara på och på, mer efter mer.


211. En riktig Tia

Idag fyller en av mina bästa vänner hela 18 år. Det är nämligen Tia, en riktig tia är hon! Så grattis världens bästa vän och hoppas du har haft en fin födelsedag, och såklart en mycket fin fortsättning ska du ha. ♥


Synd det att vi inte har hunnit träffas på länge men vi (jag och Yasmine) har nog allt tänkt på dig och extra mycket har vi tänkt på dig idag. Sänder såklart kramar och pussar från oss! And see you på Fredag :)

210. Övertrött

Det har varit en liten blandad dag på glad och sur momentos. Mer glad förstås! Vi har skrattat så att tårarna har börjar rinna, bokstavligen och jag har haft för mycket energi men just nu as we speak så skulle jag bra kunna gå och lägga mig. Men icke, dottern powenappar och det ska hon få göra en pikuliten stund till.

Efter det blir det väckning, duschen, lek och sagostund. Och när det faktiskt börjar bli tiden att gå och lägga oss så då får jag äntligen gå och sova.

209. Exicted & Pineapple Pie

Ungen är över exalterad då pappa är hemma så middagsvilan skippar hon och det märks hur bra som helst, trött mamma hej! Ni kan gissa hur mycket gnäll vi har fått stå ut med idag, från både min och dotterns sida.


Bild lånad fr Bli Min Jäst - Recept har jag också hittat där.

 

Nu står en ananaspaj på spisen och svalnar. Jag skulle förstås kunna göra ännu ett försök med dotterns middagsvila men klockan börjar bli så mycket och hon sitter just nu på golvet och ritar på post its.

Jag har fått en liten bakfnattis just nu, eller jag har ju i tankarna att få baka olika slags bakverk. Macarons tror jag nästan att jag ska försöka mig på nu till helgen om det finns tid över. Annars får det bli någonting snabbt och enkelt som till exempel ananaspajen jag gjorde idag :)

208. Monday today

Vi fick sluta redan klockan 14 idag, kul! As we speak så sitter jag och Tobbe framför varsin dator i väntan på ungen och i väntan på middagen. Den ska jag börja med om 15 minuter! Pyttipanna it is idag, med lite smått och gott vid sidan om. Sen efter maten ska vi troligtvis ta en 15/½ timmes vila före vi traskar iväg till butiken :)

Jag funderar lite på att baka en ananaspaj idag, så ingredienser till den ska köpas och säkerligen annat också. Nu just kurrar magen så mycket och värker gör den också så jag tjoppa iväg till Tobbes famn och kramas lite, Talk to You later.

207. Pipi Mage

Det har varit en lugn och mysig morgon, dottern vaknade för en gångs skull på den bättre sidan. Tummen upp för det, nu hoppas jag förstås på att dagen går smidigt och fort förbi! Ont i magen har jag men inte så hemskt så att jag inte skulle klara av att fara till skolan, hoppas förstås på att inte få spysjukan för det skulle nog bara vara pricket över i:et isåfall. Nåja, nu off to school! :)

206. And off he went

Nu har Backlund hämtat upp Tobbe. Tur det att Tobbe kommer hem imorgon igen och förhoppningsvis också på Torsdag (JEIJ) ! Denna vecka kommer isåfall att vara Easy as ABC :)

Hursomhaver ska jag och Yasmine återgå till att slappa och leka lite. Känns lite konstigt att klockan redan är 19 och så ljust det är där ute ännu, hej våren kommer iallafall. Happy days!

205. Söndag ain't so nice.

Nu har helgen rusit förbi än en gång och idag välkomnar vi Söndagen. Älsklingen min ska än en gång tillbaka till J:stad, suger som vanligt men om ca 2 månader får vi alla välkomna Sommarlovet och vi får tillbaka Pappa ♥

Det suger lite det där med att veta att jag hur lätt som helst kan få ångest, helt utan anledning egentligen!

Men jag är ändå så tacksam över mina vänner och lärarna som peppar och hjälper mig så gott det bara går. Tacksam över mina föräldrar, världens bästa mamma & pappa som ställer upp hela tiden. Jag är bara så otroligt tacksam över människorna jag har runtomkring mig, dottern min som bara gör livet så mycket lättare bara av att finnas. Jag är bara så otroligt tacksam för allting. Life's good!204. Macarons

Jag har fått a thing för Macarons. De är så himla goda och så svårt att motså dem i skolan. Nom nom nom ♥

Tumblr_lj1g6cx3s91qhkpjno1_500_large

203. God Morgon!

Det var meningen att vi skulle stiga upp 10. Men ingen av oss hade lagt på väckarklockan så vi steg upp för ca 20 minuter sedan. Frukosten håller jag på att äta, sen efter den blir det back to kläderna.

Ganska chill ändå att vika kläder och titta på tv på samma gång- Anyhow, vi hörs sen!

202. Still @ the sofa

Hej på er som är uppe ännu! Kanske ni nyss har kommit hem från en utekväll? Själv så myser jag och hjärtat i soffan framför en go' film! Jag håller faktiskt på att fixa lite nattkäk nujust men nog ska vi snart söka oss till sängen. Annars så stormar det där ute, typ. Huvvadå! Rätt så mysigt att få vara inne med gubben men helst skulle det nog inte ha behövt vara så hemskt väder. Dottern kommer inte hem förrän på dagen imorrn så vi hinner städa och hänga upp/vika kläder i lugn och ro, skönt! Nåja, nu blir det lite kramkalas och "matlagning" - Godnatt på er :)

201. Soffhäng


Så här på kvällskvisten sitter jag än en gång och pöser på soffan. Tvättmaskinen får jobba en sista gång för idag och själv har jag suttit och vikt kläder. Lite tårögd blev jag faktiskt när jag tittade igenom Yasmines baby kläder :') Oj så stor dottern vår har blivit! ♥

(Sällan jag har tungan ut..........) inte cool


200. Give Me Everything, Tonight


199. Uttråkad

Nu så här på kvällskvisten har ni fått en och en annan bild på mig.
Orsak: Jag är uttråkad!


Ni kan vänta er fler. Jag har hoppat  runt(för mycket kläder och saker på golvet), dansat och sjungit högt. Jag ser nu också att jag behöver göra något åt naglarna mina. Håret fick sig en sned hästsvans. När Tobbe kommer hem ska jag tvinga honom att ta lite funny pics med mig så ni har något att skratta åt, förhoppningsvis skratta MED OSS istället för åt ;)


198. Rolling in the deep


I can't help feeling, we could have had it all!
You had my heart inside of your hand, but you played it til' the final beat.

197. Today Look


As we speak sitter jag i soffan och pöser lite i brist på annat i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar. Det är mycket som ska tvättas nu! Tobbe är ut på kaffe så han lär jag nog inte se mer av ikväll.

Tommy har gått och blivit sjuk så han kan jag inte heller va' med, André & Sassa är stuck in komossa så ja, det är bara jag då. Så mycket roligare skulle det vara om dottern skulle vara hemma (!!)

 


196. Brittan

Hörrni pojkar och flickor, har ni hört Brittans nyaste album? Finns ju att höras på spotify, säkert också på youtube och sen så går det väl också att ladda ner.
Nå, vad tycker ni?
Själv vet jag inte om jag tycker att den är SÅ bra. Bra är den, suger gör den inte. Syrran pratade faktiskt om hennes nya album i Tisdags och som hon sa, roligt att de inte har mixrat något så där extremt med hennes röst, kul! Om ni inte har hört de nya låtarna så tycker jag nog att ni bra kan göra det :)

 


195. Fast Five

Något jag ser framemot:

"fast five movie"
FAST FIVE TRAILER

194. Angry Birds

BEROENDE FRAMKALLANDE

Men jag rekommenderar ändå! Jävligt bra tidfördriv och ja, även om du kan få värsta utbrottet för att de där gröna fula grisarna inte vill dö så är det ändå en så jäkla rolig spel. Jag. Kan. Inte. Sluta. Spela.

Tur det att jag har Tobbe och Backlund som mer än gärna hjälper till när det inte går :)

193. Påmminer er

Om tävlingen - komigen nu, ni är många som läser och ta nu chansen att va' lite snuttesöt mot er kärlek. Ni som inte har behov av tävlingen, stay tuned! :)

Ni andra, klicka nu er in hit och tävla ♥


192. Stor Diss

Idag dissar jag människor som hittar på saker, rykten och all dess grejer. Jag fattar inte hur jag blir indragen i någonting som jag inte har det blekaste aning om. Hur någon som inte har något med saken/sakerna att göra blir indragen, jag förstår inte!

Till exempel:
Ett bråk mellan två kompisar, däremellan hamnade jag och visste nada om att dessa två hade en stor fight.

Anonyma kommentarer, men hej, jag har en blogg och ett namn, jag är absolut inte rädd för att berätta vem jag är om jag nu vill kommentera någonting både negativt eller positivt, mitt motto: STÅ FÖR VAD DU TYCKER OCH TÄNKER!

Rykten om wannabe självmord vid J:stad internat - I was like what? De enda gångerna jag är vid internatet är för att vara med hjärtat om vi äns är vid internatet, allt som oftast brukar vi ta en kaffe i stan.

Där var några ex. och mest av allt I couldn't care less av de sakerna jag räknade upp. Jag är allt för upptagen med mitt liv som den är just nu så och som Cindy brukar säga ÅÄÖ, JAG SKULLE HELLRE DÖ än att bry mig. Så känner jag iallafall :)

Vem är led rykten, upp med händerna då, tack! I AM.

191. Good Old TimesKlicka för att se bilden i full storlek


<span style="font-family: andale mono; font-size: x-small;"> 1. Namn: Hann'a<br />2. Smeknamn: Honey, oftast<br />3. &Ouml;gonf&auml;rg: brun<br />4. L&auml;ngd: 1.59?<br />5. H&aring;rf&auml;rg: svasst<br />6. Syskon: 2 systrar &amp; 1 bror<br />7. Tycker du om att sjunga i duschen: ibland<br />8. Tycker du om att sjunga p&aring; toaletten: n&aring;ne<br />9. F&ouml;delsedag: 6 maj<br />10. Stj&auml;rntecken: oxen<br />11. Adress: &aring;rvas &aring;tminstone<br />12. K&ouml;n: flicka<br />13. H&ouml;ger eller v&auml;nsterh&auml;nt: h&ouml;ger<br />14. Vad s&ouml;ker du i ett f&ouml;rh&aring;llande? k&auml;rlek<br />15. Civilst&aring;nd: upptagen<br />16. Har du en bil: nej<br />17. Vilken bil har du haft/&ouml;nskar du dig? ;)<br /><br /><br />Favorit fr&aring;gor<br />18. Godis: blanda<br />19. Film: P.S I love you<br />20. Favoritl&aring;t: ah, finns mang he<br />21. Band/S&aring;ngare: olika<br />22. TV-program: the hill <br />23. Sk&aring;despelare: m&aring;nga<br />24. Sk&aring;despelerska: ox&aring; m&aring;nga<br />25. Mat: e g&oacute;<br />26. Favoritnummer: 123 / 6<br />27. Tecknat: simpsons<br />28. Disneyfigur: vettefan<br />29. F&auml;rg: svart vit ochs&aring;vidare<br /><br />K&auml;rleksliv<br />30. Planerar du att skaffa barn? n&aring;j&aring;<br />31. Vill du gifta dig? jod&aring;<br />32. Vid vilken &aring;lder vill du skaffa barn? vet int riktit<br />33. Hur gammal vill du vara n&auml;r du gifter dig? n&aring; he vejt it ja heller<br />34. Kommer du att ha barn n&auml;r du gifter dig? vettefan<br />35. Har du en Pojk/Flick-v&auml;n? jod&aring;<br />36. &Auml;r du f&ouml;r&auml;lskad? a'aa<br />37. Skulle du kunna vara otrogen mot n&aring;gon? n&auml;e<br /><br />V&auml;lj det du tycker b&auml;st om<br />38. Musik/TV: b&aring;da<br />39. Pojkar/Flickor: B&Aring;DA :D<br />40. Rosa/Orange: rosa<br />41. Festar/Sitta hemma: beror p&aring; he<br />42. Sommar/Vinter: sommar<br />43. Dag/Natt: natt ;)<br />44. H&auml;nger/Tar det lugnt: beror p&aring;<br />45. Tr&aring;kigt/Roligt: dummast fr&aring;go! R&Aring;OLI<br />46. Konstiga meningar: ?<br /><br />Om dig som person.<br />47. Vilken skola g&aring;r du i? tegenbajsgrenskola<br />48. Har du tagit droger? n&auml;e<br />49. Vad t&auml;nder du p&aring;? tobak<br />50. Hur l&aring;ngt &auml;r du beredd att g&aring; p&aring; f&ouml;rsta daten? vetcha<br />51. Hur skum &auml;r du? skummigast<br />52. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100%? Tobias - SMN &amp; Lien<br />53. Vad tycker du om sj&auml;lsfr&auml;nder? kan finnas<br />54. &Auml;r det r&auml;tt att flirta n&auml;r man har pojk/flick-v&auml;n? beror p&aring;<br />55. N&auml;r gr&auml;t du sist? l&ouml;dast<br />56. Vad &auml;r det som du inte f&ouml;rst&aring;r dig p&aring; n&auml;r det g&auml;ller killar/tjejer? eje myki he<br />57. &Auml;r du glad? ibland - oftast<br />58. Varf&ouml;r? men d&auml;f&ouml;r<br />59. Vilken sak kan du inte leva utan? tobas, telefon och s&aring;nt<br />60. K&auml;rlek eller Lust? k&auml;rlek<br />61. Silver eller guld? b&aring;da<br />62. Diamanter eller p&auml;rlor? b&aring;da<br />63. Soluppg&aring;ng eller solnedg&aring;ng? solnedg&aring;ng<br />64. Har du n&aring;gonsin badat naken? tror faktis it he<br /><br />65. Sover du med gose djur? n&auml;r&aring; <br />66. Har du n&aring;gra piercings? &ouml;ra<br />67. Vilken f&auml;rg har dina underkl&auml;der? svart &amp; rosa &amp; vit<br />68. Vilken l&aring;t lyssnar du p&aring; just nu? Rihanna - don't stop the music<br />69. Vad &auml;r dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer? 2765<br />70. Vart vill du &aring;ka p&aring; din smekm&aring;nad? najn myysi st&auml;ll<br />71. Vad &auml;r det mest romantiska du vet? finns mycke<br />72. Vad &auml;r det f&ouml;rsta du l&auml;gger m&auml;rke till hos det motsatta k&ouml;net? utseende<br />73. Favorit sport? ah<br />74. Vad g&ouml;r dig glad? tobias kompisan och familjin plus shaynah<br />76. B&auml;r du kontaktlinser eller glas&ouml;gon? ibland glas&ouml;gon<br />77. Vilket &auml;r det b&auml;sta r&aring;d du n&aring;gonsin f&aring;tt? vettefan<br />78. Har du vunnit n&aring;got speciellt pris? vinner allt ja<br />79. Vilka &auml;r dina framtidsplaner? hihihahahoho<br /><br />80. Vilken &auml;r den v&auml;rsta sjukdom du har haft? int n&aring;n<br />81. Vad gillar du mest? Komedi eller skr&auml;ck? komedi<br />82. &Ouml;ver telefon eller personer emellan? helst personer emellan<br />83. Kramar eller pussar? pussar<br />84. Vilken l&aring;t reflekterar du dig med? finns mang<br />85. Om du dog imorgon. Vem skulle du l&auml;mna allting till? min familj sek&auml;rt<br />86. Har du n&aring;gra fiender? kan h&auml;nd<br /><br />87. Vad &auml;r du mest r&auml;dd f&ouml;r? spindlar :|<br />88. Skulle du hellre vara rik eller ber&ouml;md? rik<br /><br />89. Vad &auml;r klockan i Albanien just nu? ja vejt it :o<br />91. Har du m&ouml;tt Jultomten? jo, ett par g&aring;nger<br />92. Om E.T kom och knackade p&aring; din d&ouml;rr. Vad skulle du g&ouml;ra? sku s&auml;g, vill du l&aring;n fjonkken och ring hem?<br />93. N&auml;r var det senast du pratade med personen du tycker mest om? idag<br />94. N&auml;r k&auml;nner du dig som vackrast? vet int<br />95. Har du n&aring;gra husdjur? tv&aring; hundar<br />96. Vad har du f&ouml;r E-Mail adress? kommer it p&aring;e<br /><br />97. N&auml;r var det sist du var ledsen? idag<br />98. &Auml;r du en alkolist? j&aring;n&aring;fanhe :D hahahah<br />99. V&auml;ldigt on&ouml;dig info: ja ork int far ti skolan im&aring;ron :(<br />100. Har du haft tr&aring;kigt n&auml;r du gjorde detta testet? kanske</span>


190. Qtime

Dottern har åkt iväg med farmor för en bra stund sen så det är bara jag och Tobbe som är hemma. Vi ska strax börja städa och röja lite undan här. Vi har ingen aning om vad vi ska göra ikväll, men visst ska vi handla hem lite gottis i matväg och hoppeligen godis!

På tal om mat så borde jag stå och koka ihop någonting till en sen lunch också, men det göra jag nog däremellan städningen. Som tur är det inte en bomb som har landat här utan det är leksaker lite här och där, saker som ska in i skåp och kläder som måste sorteras.

189. Fy vad mysigt!

Yasmine har haft ett par dåliga nätter de här senaste dagarna och inatt/imorse 3-4 tiden fick jag nog svaret på varför. Lilltjejen spydde så att jag nästan drunkade i hennes spyor. Jag dog lite faktiskt men det var nog bara att stiga upp ur sängen och hoppa i duschen.

Så där stog vi, dottern somnade dock i duschen så jag tog en handduk och virrade om henne, en annan handduk la jag på soffan och sedan virrade jag en filt runt dottern ovanpå handduken. Slö var bara hennes förnamn, så där fick hon ligga medan jag gick och torkade upp spyorna etc.

Efter en stund fick hon blöjan och strax efter det somnade lilla hjärtat. Men jag bestämde mig iallafall för att lämna hem ifall om nu hon hade fått spysjukan. Så med 3 samtal kl 6 så somnade jag om.

As we speak så verkar det ha gått om för Yasmine, hon sitter och tittar på när pappa skruvar och har sig, själv känner jag mig en aning svag. Så bloggen får nog allt stå vid sidan om idag, iallafall en stund. See ya!


RSS 2.0