3. Last day of 2010

Det känns skönt att det är sista dagen på år 2010. Det är ju inte så att jag längtar eller har förväntningar av 2011. Jag vill bara få en bra avslutning och en bra början. Få njuta av att vara småbarnsföräldrar och livet.

2011 kan bli en riktig bra år, i och med att jag blir myndig och förhoppningsvis får körkort. Livet, våra liv blir så mycket lättare med ett körkort i handen. Eller så kan det bli en av de värsta åren i mitt liv, såklart hoppas jag på det förstnämnda. Men som sagt, inga förväntningar för det leder bara till besvikelse.Och som en avslutning på denna inlägg slänger jag in en bild på mig och min familj. Bilden är tagen på dotterns 1års kalas.

 


2. All I need is You


Unconditional Love

 

Dessa två får mig att känna så mycket glädje och kärlek på en och samma gång så att jag inte äns kan förklara åt er hur mycket jag älskar dem. Hjärtat och lilla hjärtat.

 

"Family is one of God's greatest gifts!
So be thankful every day for what God has blessed you with!
"

 


1. The Start Over

Jag kände att det var dags att börja på en ny kapitel. Och jag är nog inte riktig redo att lägga bloggande vid sidan om så det blev helt enkelt en ny, med nytt namn hoppas jag att kunna underhålla er mer än förut.

Bloggdesignen är likadan som den har varit, jag gillar den som den är men när det nya året börjar ska en ny design fixas. Jag kommer inte heller att skriva någonting om denna bloggen i min "gamla" blogg förrän det nya året börjar (01.01.2011).

Och för nya läsare:
Mitt namn är Hanna, jag bloggar/bloggade på My pursuit of Happiness. Men som ni läste förut så kände jag att det var dags att lämna år 2009-2010 bakom sig. Jag är 17 år och mamma till världens bästa tjej som nyligen fyllde 1 år (15.11.09). År 2010 har varit en väldigt jobbig år för mig både fysisk och psykisk. Otrohet och svek är bovarna bakom allting. För att inte göra första inlägget alltför lång så avslutar jag den här och drar igång några frågestunder när ni börjar vara redo för de smaskiga detaljerna.


RSS 2.0